Kirjoittanut: Rees-Larcombe, Jennifer
Julkaistu: 1992
Arvostelut yhteensä: 3 kpl

 • Vuonna 2005

  Ihan pakko lukea tämä taas uudestaan! Yksi rakkaimpia kirjojani. 6 lapsen äiti sairastuu viidesti vakavaan ms-taudin tyyppiseen sairauteen, mutta luovuuden avulla perhe pysyy koossa ja kasassa jotenkin. Huumori hersyy, ilo ja suru vaihtelevat. Syvällinen, IHANA kirja. Suosittelen lämpimästi kaikille.. Kerrottakoon että Jumala paransi ko. naisen.

 • Vuonna 2009

  Rohkaiseva kirja kuuden lapsen äidistä, joka sairasti viisi kertaa vakavan aivotulehduksen, joka muistuttaa myös MS -tautia jossain määrin. Jumala paransi tuon naisen, kun hän ei sitä enää odottanutkaan. Vähän ennen sitä kuitenkin ihmiset kertoivat hänelle, että heidän on pitänyt alkaa rukoilla paranemista. Myös J. itse sai sanan siitä Jumalalta. Erittäin mielenkiintoinen ja hyvin kirjoitettu kirja. Luin sen ties monetta kertaa!

 • Vuonna 2011

  Lohduttava, rohkaiseva, voimaannuttava - mitä vielä?

  Jen on ison perheen äiti, sairastaa MS-taudin tyyppistä sairautta, hyväksyy tilanteensa kovien kamppailujen jälkeen. Sitten Jumala alkaa puhua paranemisesta hänelle, ja eräs juuri uskoon tullut tyttö tulee, panee kätensä Jenin päälle, ja tämä nousee pyörätuolista.

  Tässä lyhykäisesti tositarinan juoni. Kirja on kerrottu mitä mielenkiintoisimmalla tavalla, taidolla, kuten Jenniferin romaani, Kuin luottaisi lukinlankaan. Se on hengellisen romaanin parhaimmistoa minun mielestäni!

  Loppuosan kirjasta jätin tällä kertaa lähes lukematta, sen, missä Jen kertoo parantumisensa jälkeisestä elämästä. Luen sitä sitten, kun Ari on parantunut, ettemme tekisi samoja virheitä kuin hän.