Kirjoittanut: Asunta-Johnston, Maija
Julkaistu: 2000
Sivuja: 273
Suosikki: Tämä kirja kuuluu suosikkilistalleni
Arvostelut yhteensä: 6 kpl

 • Vuonna 2009

  Lainasin tämän ihastuttavan suomalaisnaisen mökkikirjan unkarilaisessa pikkukylässä. Tiesin, että tämän äärellä rentoudun. Hänellä on samoja asioita, jotka ilahduttavat, rentouttavat: klassinen musiikki (jota tosin kuuntelen aika harvoin), käsillä tekeminen, kirjoittaminen, lukeminen, maalaismaisema, hiljaisuus, lapset, ystävät. Odotan hänen uusimman kirjan saamista käsiini. (maaliskuu)

 • Vuonna 2009

  Jälleen kerran luin tämän kirjan. Tässä on jotain, jota itse kaipaan, vaikka en varsinaisesti puutarhatöitä tahtoisikaan. Mutta hiljaisuutta, rauhaa, omaa tilaa, lepoa jne. Siksi luen tämän aina uudestaan. Tietäisikö joku kertoa jostain saman tyylisestä kirjasta, ettei tarvitse samaa kirjaa jatkuvasti lukea?! (heinäk.)

 • Vuonna 2012

  Lainasin tämän ihastuttavan suomalaisnaisen mökkikirjan unkarilaisessa pikkukylässä. Toinen tai kolmas lukukerta.

  Jälleen kirjasta nousi monia itselleni tuttuja mietteitä ja ajatuksia. Maijaa rentouttavaa puuhaa on puutarhassa askartelu milloin minkin asian parissa. Itse olen samanlainen: rentoudun parhaiten puuhastelussa.

  Suloista luettavaa!

 • 11.07.2016

  Ykköskirja jäi kakkosena luettavaksi, sillä olin jo aika pitkällä sen lukemisessa lähtiessäni Espooseen vierailulle ja sen takia otin kakkoskirjan mukaani ja luinkin sen matkan aikana. Nyt on onneksi tässä vielä lukemista!
  Suosittelen tällaisille maalaistytöille, jollainen itsekin olen!

 • 17.04.2017

  Jälleen piti lainata ja lukea Maijan ensimmäinen kirja. Nämä ovat vaan niin rauhoittavia maalaisella kerronnallaan. Kuin istuisi itse Maijan mulperipuun tai kirsikkapuun alla ja katselisi kukkasten kasvua ja kuuntelisi tieltä koirien ja hevosten ääniä. Suosittelen lämpimästi!

 • 15.02.2018

  Tänään ymmärsin yhden syyn lisää, miksi pidän Maijan kirjoista: Maijakin rentoutuu tekemällä eikä olemalla tekemättä mitään kuten minä! Minua on jopa arvosteltu siitä, etten osaa levätä, mutta onneksi on muitakin tällaisia kuin minä, joten voin siis jatkaa rentoutusumista omalla tavallani!