Kirjoittanut: Asunta-Johnston, Maija
Julkaistu: 2006
Sivuja: 266
Suosikki: Tämä kirja kuuluu suosikkilistalleni
Arvostelut yhteensä: 3 kpl

 • Vuonna 2009

  Tämä oli hauska lukukokemus. Kevyt lukea, vaikka tekstiin sisältyi elämän makua ja syvyyttäkin. Päällimmäisinä olivat ruokahetket ystävien, lasten tai naapurien kanssa, sekä ohessa helppo ruoka- tai muu ohje. Kokeilin jo yhtä, ja lätkäisin kaalikeittooni purkillisen kermaviiliä, ja ai, kun tuli hyvä säväys!

  Kirjailija sivuaa monien maiden kulttuureja sekä moninaisia asioita, onhan hänellä itsellä ollut nigerialainen puoliso. Olen lukenut kirjailijan aiemmatkin kolme kirjaa, ja olen pitänyt niistä kaikista, vaikka en yhdykään kaikkiin hänen mielipiteisiinsä.

  Suosittelen!

 • Vuonna 2011

  En suinkaan lukenut päivässä tätä kirjaa, kun eilen lisäsin edellisen kirjan, vaan luen monta kirjaa yhtä aikaa, mielialasta riippuen.

  Tämän olen lukenut jo kerran, pari aiemmin, joten nyt vain harpoin, enkä jaksanut kovin innostua. Kevyttä, helppoa ja maalaiselämä kiehtoo ja tuo lepoa maalaistytölle!

 • 26.03.2017

  Tällä kertaa luin iltaisin luvun, pari. Nautin Maijan kirjoista! Niissä on maalaistytölle sopivaa romantiikkaa ja maalaisuutta sopivasti. Kiitos, Maija, kirjoistasi!