Kirjoittanut: Michael, Judith
Julkaistu: 2005
Julkaisija: Gummerus
Sivuja: 591
Lisätiedot: Suomentaja Titta Leppämäki
Arvostelut yhteensä: 2 kpl

 • Vuonna 2008

  Tavallaan kevyt, mutta ei kuitenkaan. Aluksi en kovin innostunut lukemastani, mutta loppua kohti kirjassa oli paljon ideaa. Kirjoitan Vapaapäivä-ajankohtaisessa tästä kirjasta joitakin ajatuksia.

  Äidin tehtävä ei ole helppo. Tässä kirjassa vielä oli kyseessä isosisko, joka joutui äidin saappaisiin, ja suurta vastuuta kantamaan. Hän hoiti sen hienosti, ja painotti valtavasti tunteiden osoittamisen ja hyväksynnän merkitystä. Hyvä lukuelämys ja monia tärkeitä ajatuksia, vaikka puuttui se tärkein eli kristillinen näkemys. Se tuli esiin ainoastaan huumeisiin ym. hörähtäneessä veljessä esiin, joten ei tuonut myönteistä näkemystä.

 • 13.04.2022

  Eipä ollut mitään muistikuvaa, että olisin lukenut tämän kirjan joskus! Senkin takia oli mielenkiintoista nähdä, mitä olen ollut mieltä samaisesta kirjasta.
  Nyt harpoin kirjan keskiosan ohi, sillä teksti oli sen verran ärsyttävää. Perheen vanhin veli oli häipynyt kotoa jossain vaiheessa yli 3 vuodeksi, teki hämärähommia ja pakeni kotiin sisarusten keskelle elämään - tai suorittamaan valheellista elämäänsä edelleen petkuttaen perhettään. Luonnevikako?
  Hyvä kirja kuitenkin, vaikka aika rankka.