Kirjoittanut: Adkins, Mike
Julkaistu: 1991
Arvostelut yhteensä: 3 kpl

 • Vuonna 2006

  Kirpparilta tein ihania löytöjä ja tämä yksi niistä! Kertoo perheestä, joka muuttaa uuteen kotiin, ja naapurissa asuu ns."kylähullu". Perheen isä tutustuu em. henkilöön ja joutuu toteamaan, että kukahan se hullu on. Ihana kuvaus lähimmäisenrakkaudesta; siitä kuinka me jokainen tarvitsemme toista ihmistä. Miten rakkaus ja yhteys muuttaa meidät ja yksinäisyys sairastuttaa. (maaliskuu)

 • Vuonna 2007

  Luin toistamiseen tämän hyvän kirjan. Nyt minua puhutteli tässä se, kuinka me mieluummin annamme tavaraa lähimmäiselle kuin oman itsemme. Ja kuinka me itse saamme aina enemmän kuin annamme, jos lähdemme auttamaan lähimmäistä. Lähimmäisemme voi tulla tuntemaan Jumalan, ja Jumala opettaa meille mitä tekoa minä itse olen. Todella suositeltava kirja, jossa kirjailija ei kaihda tuoda esille omaa raadollisuuttaan. Kirja on myös tosi hauskasti kirjoitettu ja helppo lukea.

 • Vuonna 2008

  Jälleen kerran luin tämän loistavan kirjan. Se kertoo kummallisesta Normanista, kylähullusta, josta tulee uskovalle naapurille haaste. Hän alkaa opettaa Normania, mutta käykin toisin päin.

  Kirja on erinomainen kuvaus ihmisen raadollisuudesta. Norman kykeni nauttimaan kaikesta kuin lapsi. Hän suhtautui luottamuksella jokaiseen ihmiseen riippumatta aikaisemmista kokemuksista päinvastoin kuin me yleensä teemme. Tositarina. Suosittelen ehdottomasti!