Kirjoittanut: Skybäck, Frida
Julkaistu: 2022
Julkaisija: Wsoy
Sivuja: 389
Lisätiedot: suom. Annamari Typpö
Suosikki: Tämä kirja kuuluu suosikkilistalleni
Arvostelut yhteensä: 1 kpl

 • 10.06.2023

  Olipa yllättävä kirja! En osaa odottaa itseäni nuoremmilta kirjailijoilta muuta kuin seksikohtauksia tai jotain puppua, mutta tämä oli hyvä!
  Kirja kertoo Amerikassa asuvasta Patriciasta, jonka sisko lähti vapaakirkon opiskelijaksi Ruotsiin, joka oli heidän edesmenneen äitinsä kotimaa. Hän häviää sillä matkalla.
  3o vuoden jälkeen sisar lähtee toistamiseen ottamaan selvää, mihin sisar on voinut kadota. Tällä reissulla se lopulta selviää.
  Kirjailija kuvaa lämpimästi erään avioparin ongelmia, jotka ratkeavat ihanasti. Kahden lesken kohtaaminen ja tutustuminen on myös suloinen. Huumoriakaan ei puutu. Värjätessä erään ikärouvan hiukset muuttuvat violetiksi, treffit casanovaksi itseään tinderissä mainostanut mies puhuu kolme tuntia työasioistaan ja on muutenkin ikävä.
  Kirjassa pysyy jännite loppuun asti siitä, mitä sisarelle on oikeasti tapahtunut. Se väärä, mitä seurakunnan sisällä voi tapahtua, on surullista. Vallanhaluiset ihmiset mielellään hakeutuvat sinnekin johtajiksi, koska heikkoon ihmiseen on helppo vedota ja harhauttaa tämä. On tärkeää, että sellainen paljastuu.