Kirjoittanut: Rees-Larcombe, Jennifer
Julkaistu: 1993
Suosikki: Tämä kirja kuuluu suosikkilistalleni
Arvostelut yhteensä: 4 kpl

 • Vuonna 2005

  Edellisen kirjailin kirjoittama romaani. Kirja kertoo erään kadun ihmisten elämästä ennen suurta onnettomuutta. Käytännössä kerrottu miten armolahjat ja hengellinen sodankäynti toimii. Ei mitään paatosta eikä käännytystä, vaan todellista elämää. Kirjailija on kuuden lapsen äiti joka sairasti vakavaa ms-tautia ja Jumala ihmeen kautta paransi hänet. Hän kertoo siitä kirjassaan Toivoton tapaus.

 • Vuonna 2007

  Tämä on yksi lempikirjoistani jonka luen uudelleen ja uudelleen. Kristillinen romaani, jossa on tosi hyvät ainekset tätä päivääkin ajatellen: on noituutta, ms-tautia, rikkaita ja köyhiä, on taiteilijaa, vanhusta ja lasta. Uskomattoman ihana ja syvällinen kuvaus elämästä ja sen tärkeysjärjestyksestä.Suosittelen todella! (helmik.)

 • Vuonna 2009

  Rakastan tätä erinomaista hengellistä romaania. Tässä on kaikki oikeat ainekset. On fariseusta, huonoa naista, urheilua jumalanaan pitäviä, tavallisia uskovaisia ja etsijöitä. Eikä Uuden Aikakauden parantajiakaan puutu.

  Tämä on oma kirja, jonka olen lukenut monta kertaa, kuten kirjailijan pari muutakin kirjaa. Suosittelen lämpimästi.

 • 15.10.2014

  Parhaita hengellisiä romaaneja, mitä olen lukenut. Kestosuosikkini, jonka luen niin usein kuin vähänkään unohdan, mitä siinä tapahtuu.
  Erään kadun asukkaiden elämästä kerrotaan. Yksi perhe on tavallinen perususkovainen perhe. On noituuteen taipuvainen kampaaja, menestykseen pyrkivä patologi, iäkäs vanharouva, pahasuinen seurakuntalainen, jolla nössö mies ja kasvattilapsi, joka saattaa perheen perikatoon.
  Kerrassaan fantastinen lukukokemus!