Kirjoittanut: Kivelä, Anneli
Julkaistu: 2007
Julkaisija: Karisto
Sivuja: 290
Arvostelut yhteensä: 2 kpl

 • Vuonna 2010

  Nykyaikainen sarja, aihe viehättävä: 40v yksinhuoltaja, kaupunkilaisnainen, muuttaa maalle punaiseen mökkiin, jossa hän voi tehdä etätyötä, ja poika mennä mieluiseen maalaiskouluun. Ympäristö on romanttinen monella lailla. Se vetoaa kaipuuseen, joka meillä monella on yksinkertaiseen, rauhalliseen elämään.

  Tämän tyyppisiä kirjoja on kirjoitettu jo muinoin, mutta niissä on vissi moraalinen ero. Nykyajan vääristynyt sukupuolimoraali tulee kirjassa esiin. Mikään ei ole syntiä tai väärin. Sänkyyn mennään kenen kanssa vaan, jos sattuu huvittamaan. Tämä kirja kuvaa nykyaikaa, on realistinen. Sehän siinä onkin surullista.

 • 05.01.2024

  Kaupunkilaisrouva, eronnut yksinhuoltaja, perii kummisedältään pienen tuvan pihasaunoineen pikkukylästä sopivasti juuri kun on jäänyt työttömäksi.
  Yllättäen maalaiskylä imaiseekin mukaansa, vaikka Minne oli päättänyt myydä paikan. Ja komeita poikamiehiäkin vilisee pilvin pimein kylällä eikä ex-mieskään luopuisi, kun on puolestaan tullut itse hylätyksi jätettyään Minnen.
  Mukavaa huumoria, kauniita maisemia ja kevyttä ajankulua tämän lukeminen. Ja moraali nyt on sitä mitä se on tässä maailmassa.