Kirjoittanut: Jensen, Margaret
Julkaistu: 1996
Arvostelut yhteensä: 5 kpl

 • Vuonna 2004

  Olen lukenut aiemminkin, siksi ostinkin itselle ja taas itkin kun luin. Naisen vahvuus miehen kantavana voimana ja Jumalan väkevä apu tulee kirjassa ihanasti esiin. Tosi vaikuttava ja puhutteleva kirja. Tosin kateus iskee melkein kun kirjan äiti on niin mahdottoman uuttera! Mutta Jumala kirkastuu tuossa kirjassa.

 • Vuonna 2006

  Oma kirja jonka olen pari kertaa jo lukenut. Aivan ihana uskoa vahvistava. Siinä "Jumala ja äiti" hoitavat perheen käytännön asiat, kun perheen isä elää kirjojen maailmassa. Tyttären kirjoittama kirja äitinsä elämästä. Tosi valtava kirja.

 • Vuonna 2008

  Tämän kirjan olen lukenut usein. Jos jostain teoksesta voidaan sanoa, että se on kaunis, niin tämä on sitä. Jälleen itkun kanssa luin.

  Kirja ei kaunistele ihmisen raadollisuutta, mutta Jumalan sanan ja armon kautta elämästä löytyy tasapaino ja kerran perillä oikeudenmukaisuus ja vastaukset asioihin, jotka eivät selviä täällä.

  Kirja on tositarina nuoren norjalaistytön muutosta Amerikkaan, avioitumisesta ja elämisestä pastorin vaimona ja lastensa sekä muidenkin yksinäisten äitinä.

  Suosittelen lämpimästi tätä lukemiseksi kenelle tahansa.(maaliskuu)

 • Vuonna 2010

  Kirjan takakannesta, hiukan lyhentäen:

  "Kirjailija piirtää siirtolaisvanhemmistaan ja suvustaan elävän, humoristisen ja suomalaiselle varsin tutunomaisen kuvan. Uuteen maahan sopetuminen ja koti-ikävän kanssa taisteleminen ei liene ollut kenellekään helppoa. M. J:n vanhemmat selviytyivät siitä järkkymättömän, lapsenomaisen uskonsa avulla.
  - - päähenkilön lämmin sydän, elämän koulussa hankittu ymmärtämys ja hyvä kahvi vetivät magneetin tavoin ihmisiä puoleensa - kauan senkin jälkeen, kun hänen pastorimiehensä päivätyö oli jo päättynyt."

  Kirja on suloinen, raitista uskoa ja ihmeitä! Suosittelen!

 • 15.04.2016

  Lämmin ja hempeäkin kirja. Kaunis rakkaustarina, joka ei olisi kaunis, jos perheen äidillä ei olisi Jumalan antamaa sydäntä miestään kohtaan, joka asettaa vaimonsa kirjaston jälkeen. Jumalan tuleekin kuulua ennen muita ykköseksi.