Kirjoittanut: Secondi, Tuula
Julkaistu: 2007
Arvostelut yhteensä: 6 kpl

 • Vuonna 2007

  Minut johdatettiin kuuntelemaan Tuulan elämäkertaa radio deistä, jossa hän kertoi tästä kirjasta ja elämästään. Koin, että tuo kirja pitää lukea. Eilen aloitin sitä lukemaan, ja itkun kanssa matkaa teen. Jumala puhuu.(4.4.)

  Luin kirjan ja se puhutteli monin tavoin, joten suosittelen. Tuula kertoo avoimesti, rehellisesti ja helppolukuisesti elämäntarinaansa. Ei tarvitse olla yli-ihminen tai ylihengellinen, että Jumala voisi siunata ja pitää huolta. Hän rakastaa ihan tavallista ihmistä, joka turvautuu Häneen. Rukousvastaukset ovat jokaisen ulottuvilla, vaikka jokaisella onkin erilainen tie.

 • Vuonna 2007

  Luin toistamiseen tämän kirjan saman tien. Niin tavallista elämää ja ihmeellistä kuitenkin Jumalan yhteydessä. Todella raikas ja todellisen tuntuinen kirja. Olen saanut monelle kertoa kirjan ajatuksista tai tapahtumista. Se rohkaisee muita ja minua. Suosittelen!

 • Vuonna 2009

  Luin jälleen tämän uskontäyteisen kirjan rohkaisuksi itselleni. Hyvää teki. Kiitos, Tuula, kirjastasi, elämänne jakamisesta!

  Kirjan perhe on hyvin tavallinen, mutta heidän kutsumuksensa ei ole ihan joka pojan: Tuula ja hänen miehensä on kutsuttu elämään uskonvaraista elämää. Jumala täyttää heidän tarpeensa kirjaimellisesti.

  Meillä on erilaisia tehtäviä ja oma kutsumuksemme jokaisella. Tässä on erään perheen tarina. Suosittelen.

 • Vuonna 2010

  Sain rohkeutta, ajatuksia, iloa ja luottamusta Herraan, kun luin jälleen kerran Tuulan kirjan. Hän kertoo kutsumuksestaan, joka on elää kokoaikaisesti Jumalan valtakunnan työntekijänä ilman säännöllisiä tuloja. Jumala on vastannut Tuulan ja hänen miehensä uskoon täyttämällä heidän tarpeensa, myös kolmen lapsen osalta. Elämä ei ole ollut helppoa, mutta se on ollut yltäkylläistä elämää Jumalan yhteydessä. Perhe ei ole saanut kaikkea, mitä olisi tahtonut, mutta tarpeellisen kylläkin.

  Suosittelen lukemaan!

 • Vuonna 2013

  2. painos. Joitakin uusia lukuja on tässä Tuulan kirjassa, tekstiä uudistettu muutenkin ja ulkoasu sangen italialainen.

  Kirja on pokkari, helppolukuinen ja selkeä. Se kertoo viisihenkisen perheen elämästä Italiassa, lähetystyössä Jumalan kutsun varassa. Jumalan apu on konkreettista ja todellista. Kyynelehdin kirjan tekstin ääressä, se puhuttelee ja koskettaa, vaikka olen lukenut ensimmäisen painoksen muutamia kertoja. Suosittelen!

 • 09.09.2015

  En ole nyt varma, luinko ensimmäisen vai toisen painoksen, mutta kirja puhutteli minua jälleen! Hyvä kirja on sellainen, se puhuttelee aina uudestaan ja uudestaan, vaikka sen lukisi monta kertaa.

  Halusin tutustua Tuulaan kirjan kautta nyt jälleen, sillä olen pikapuoliin aikeissa tavata häntä, jos Jumala suo.