Kirjoittanut: Lunde, Albert
Julkaistu: 1988
Sivuja: 251
Arvostelut yhteensä: 1 kpl

 • Vuonna 2010

  Takakannen tekstiä:
  "Urho Muroma kirjoittaa: `Istuin joka ilta kuuntelemassa Lundea yli kahden viikon ajan ja ilta illalta kiinnostus kasvoi. Lokakuun 18 päivänä Lunde saarnasi Johanneksen kirkossa "Loot-kristityistä", jotka horjuvat siinä Jumalan ja maailman välillä ja osoitti, mikä on niiden loppu kerran oleva.
  "Kehottaessaan kuulijoita tulemaan jälkikokoukseen - - hän sanoi: `Jos täällä kirkossa on tänä iltana joku nuori mies, joka tuntee seisovansa Lootin lailla elämänsä suurimman ratkaisun edessä, niin minä sanoisin nyt sinulle: Valitse tänä iltana niin, että kun kerran lepäät kuolinvuoteella, voit sanoa: Monta väärää valintaa olen tehnyt, mutta tuona iltana minä valitsin oikein. Valitse paikka niin läheltä Jumalaa kuin voit!<br /><br />"Sanat olivat lausutut juuri minulle. Tunsin elävästi seisovani tienhaarassa ja nyt oli valittava, mitä tietä lähden kulkemaan.

  " - - Oli kuin Jeesus Kristus olisi tullut eteeni ja sanonut: Anna elämäsi minulle, Minä voin tehdä siitä jotain. Sinä hetkenä minä vihkiydyin Hänen omaksensa kaikkineni."

  Tässä kirjassa on näiden kokousten puheet.
  Ev. lut. herätysseura. ry.
  Puheet vuodelta 1912.
  (joulukuu)