Kirjoittanut: Burk Harrel, Irene / Golbeck, Kay
Julkaistu: 1982
Sivuja: 158
Suosikki: Tämä kirja kuuluu suosikkilistalleni
Arvostelut yhteensä: 6 kpl

 • Vuonna 2004

  Löysin kirjan jonka olen joskus lukenut mutta en muistanut nimeä enkä kirjailijaa. Jumala johdatti kirjan käsiini 20 sentillä. Vasta kotona tajusin että tämä on juuri SE kirja! Aivan valtava teos. Melkein kuin mun elämästä!

 • Vuonna 2005

  Luin tämän taas kerran ja sain rohkaisua: Jumala on elävä tänäänkin. Vaikeasti vammautunut nainen paranee Jumalan armosta. Se voi tapahtua tänäänkin. Meilläkin!

 • Vuonna 2006

  Tästä kirjasta en luovu. Kirja kertoo Kayn elämästä. Hänellä on erityinen uskon armolahja, jota hän käyttää uskollisesti ja tarvitsee myös parantuakseen parantumattomista sairauksista. Hän käy kuoleman rajan takana, josta Jeesus lähettää hänet elämään, koska hänelle on tehtävä. Raitis, uskova vahvistava, rohkaiseva ja innostava kirja.(lokakuu)

 • Vuonna 2011

  Aloitin vuoden lukemalla vanhan, rohkaisevan kirjan Kaysta, joka painoi 28 kiloa 36 vuotiaana, ja jonka piti kuolla ja kohdata Jeesus, ennen kuin hän parani. Hänellä oli kolme erilaista niveltulehdusta, ja vuosikausien ankarat kivut.

  Lopulta Kay ei voinut juodakaan mitään. Jeesus sanoi, että kirnupiimää sinä voit juoda, ja sen avulla Kay alkoi vahvistua. Kirnupiimässä on kuulemma lääketieteellisesti tutkitusti oikeat aineet tuohon vaivaan.

  Valtava, virvoittava, uskontäyteinen kirja. Suosittelen, jos saat käsiisi.

 • 06.01.2015

  Jälleen vuosi alkoi tällä kirjalla. Rohkaisua ja rohkeutta tarvitsen, että jaksan pysyä uskossa Jumalan hyvään suunnitelmaan vuodesta toiseen.

  Nyt mieleeni jäi erityisesti se, että tärkeintä Kaylle oli kirkastaa Jumalaa, missä olikin, mikä oli terveys tai olosuhteet. Parantuakin hän halusi ja piti siitä kiinni, vaikka aina ei tuntunut siltä.

  Vain Jumala voi vaikuttaa tällaista uskoa. Tämä sama Jumala voi Arinkin parantaa. Tai jos hän näkee paremmaksi antaa elämämme kulua Arin sairastaessa hamaan loppuun asti, tapahtukoon Jumalan tahto.

 • 02.05.2024

  Tällä kertaa Seppo luki tämän minulle ja välillä itkimme molemmat. Kirja on aina yhtä koskettava ja puhutteleva. Sitä näyttää olevan myynnissä eri nettikirppiksillä, joten hankipa itsellesi, jos haluat lukea hienon kirjan!