Kirjoittanut: Kuhn, Isobel
Julkaistu: 1962
Julkaisija: Päivä
Sivuja: 200
Lisätiedot: Suomennettu 15:nnestä engl. kiel. painoksesta!
Arvostelut yhteensä: 4 kpl

 • Vuonna 2006

  Löysin kirpparilta tämänkin ihastuttavan kirjan. Siinä oli sekä opetusta että elämäkerta samoissa kansissa. Tosi vaikuttava kirja. Koin johdatuksena tähän hetkeeni. Suosittelen. Kuhnit olivat Kiinassa lähettinä myöhemmin. Tämä kirja kertoo Isobelin etsinnästä ja kuinka Jumala häntä johdatti. (tammikuu)

 • Vuonna 2008

  Tämä on oma vanha kirjani, ja itkien luin jälleen tämän syvällistä sanomaa. Suosittelen jokaiselle etsijälle, joka haluaa lukea rohkaisevaa ja rehellistä tekstiä siitä, miten Jumala vastaa rukouksiin ja pitää huolen lapsensa tarpeista.

 • Vuonna 2010

  Erittäin suositeltava nuorelle uskovalle, erityisesti nuorelle naiselle ja kenelle tahansa lukijalle, joka tahtoo etsiä Herraa ja hänen suunnitelmaansa.

  Enpä arvannut, kun otin tämän kirjan jälleen käteeni hyllystäni, että sillä olisi tähän hetkeen minulle niin paljon sanottavaa. Kiitos Jumalalle, että Hän puhuu monin eri tavoin, että kuulisimme hänen äänensä.

  Kirjasta käy ilmi, että Herra täyttää kaikki omiensa tarpeet. Se myös rohkaisee uskomaan rukouksen voimaan sekä omien, että läheisten tarpeiden puolesta.

 • 21.10.2015

  Hyvän kirjan lukee monesti ja saa siitä aina rohkaisua ja lohdutusta.
  Niin nytkin, tästä Kuhnin erinomaisesta kirjasta.
  Hän kirjoittaa Sumuisista Tasangoista, joille ihminen joutuu, kun alkaa epäillä Jumalaa. Se on hyvin vaarallista seutua. Mutta Jumala johdatti hänet sieltä pois ja osoitti tien. Kiitos Jumalalle tällaisista hyvistä kirjoista.