Kirjoittanut: Deveraux, Jude
Julkaistu: 2007
Sivuja: 424
Arvostelut yhteensä: 1 kpl

  • Vuonna 2012

    Kirjassa nuorena raiskattu yksinhuoltajaäiti, 45-vuotias nainen, saa perinnöksi kartanon, jonka hän ottaa haltuunsa. Kartanoon liittyy jotain kummaa, sillä FBI:n agentti on murhattu talon lähistöllä. Nyt nainen saa seurakseen komean agentin, ja lisäksi paikallisen lakimiehen, joka hänkin on varteenotettava kosija.

    Kirjassa on huuhaata, mutta parasta siinä on hyvä huumori. En saanut yöllä unta, joten luin ja nauroin makeasti sanakäänteille, joita kirjassa on runsaasti. Loppuun asti oli vähän vaikea tietää, kumman kosijoista nainen kelpuuttaa, ja vasta lopussa selvisi, kuka ja miksi joku vainosi naista/taloa.

    Kirjaan oli ympätty jostain kumman syystä hengellisyyttä: päähenkilö oli alussa muka kirkossa käyvää tyyppiä, mutta lopussa kirkot olivat unohtuneet. Toinen kosijoistakin luki yhtäkkiä Raamattua, vaikka mistään ei käynyt ilmi, että hän olisi ollut mitenkään hengellinen, kuten ei päähenkilökään.

    Tämä on kai sitä uususkonnollisuutta: on fiksua olla uskonnollinen, mutta sen ei saa antaa vaikuttaa käytökseen mitenkään. Mieletöntä!