Kirjoittanut: Haslund, Ebba
Julkaistu: 1956
Sivuja: 296
Suosikki: Tämä kirja kuuluu suosikkilistalleni
Arvostelut yhteensä: 4 kpl

 • Vuonna 2011

  Mainio kirja. Perheenäiti hoitaa perheensä täydellisesti, neljä lasta, kodin, miehen, puutarhan ja kaiken. Vaimon mielestä kaikki on niin kuin pitääkin. Hän ei vain huomaa kuunnella miestään.

  Mies tahtoo vaimon olevan myös häntä varten, eikä vain äiti lapsilleen. Vaimo ei huomaa, että mies pakenee toisen naisen syliin vaimon täydellisyyttä, kodin ikävyyttä.

  Asioita on tarkistettava, ennenkin tilanne saadaan haltuun.

  Meitä vahvuuteen sairastuneita naisia on paljon. Jospa uskaltaisimme tulla heikoksi ja tarvitsevaksi itsekin. Silloin miehelläkin on toivoa meidän kanssamme.

 • Vuonna 2013

  Luin kirjan pari vuotta sitten, katsoin, mitä olin siitä silloin kirjoittanut. Edelleenkin erittäin mainio kirja. Jokaisen naisen pitäisi lukea.

  Olemme erilaisia. Jonkun mielestä kodin- ja lastenhoito on parasta rakkauden osoitusta. Toinen taas kaipaisi syliä tai kuuntelijaa. Kolmas arvostaa puolestaan jotain muuta.

  Tässä kirjassa naisen rakkaus miestään kohtaan tulee täydellisen kodinhoitajan muodossa. Mies vaan kaipaisi naista itseään.

  Kyllä minua itketti kirjan lopussa. Puhutteleva, hoitava kirja. Välillä ärsyttäväkin, kun nainen ei opettanut lapsiaan tekemään mitään vaan teki kaiken heidän puolestaan. Päätti jopa, mikä näistä on hauskaa, mikä ei. Ja oli väärässä!

 • 25.02.2016

  Jälleen tartuin tähän mainioon kirjaan, joka on hiukan naiivikin alussa varsinkin. Mutta ikävän todellinen. Löydän tästä itseäni. Ja suren.

  Hyvä kirja. Yksi niistä, jonka säilytän edelleen hyllyssäni.

 • 24.05.2017

  Hyvä kirja!