Kategoriat: Ajankohtaista

Puut lumisia, pakkasta kuutisen astetta. Talvinen näkymä.

Istun keittiön pöydän

ääressä kirjoittamassa. Heräsin viiden maissa jälleen, koetin vielä nukkua, mutta en onnistunut. Rukoilin kuitenkin ja nousin kuuden maissa. Leipäjuuri oli noussut hyvin, tein taikinan valmiiksi. Olen puolen tunnin välein käännellyt sitä. Nyt se saa kohota muutamia tunteja ennen kuin paistan leivät. En enää kohota sitten, vaan työnnän leipäset suoraan uuniin.

Eilisaamuna

heräsin samaan aikaan ja menin etsimään kynsiviilaa kylpyhuoneesta, sillä yksi kynsi vaivasi minua. Joku on piilottanut viilat, onhan niitä talossa ollut. Alkoi myös ärsyttää kylppärin kaappi, joka olisi pitänyt siivota kauan sitten. Tiesin, että siellä piilee monta juttua piilossa kuten olikin. Etsiessäni viilaa tyhjensin kaapin. Sain onneksi sen siivotuksia päivän mittaan ja olen tosi tyytyväinen.

Yhteistyötä

Jahas,

iloksemme lastenlapsia on pian tulossa meille, joten lopetankin lyhyeen! Siunausta päivääsi!

Tervetuloa messuun huomisaamuna 9.30. Painelemme kirkolle jo kahdeksalta, koska meillä on siellä vastuuvuorot.

Tule kanssani Herra Jeesus,

tule siunaa päivän työ!