Kategoriat: Ajankohtaista

On ollut syysteurastusta ja muuta sellaista. No, ei nyt sentään, mutta jonkinlaista ylimääräistä puuhaa kuitenkin, mitä nyt syksyllä on. Puoli päivää metsässä puolukassa ja sen jälkeen niiden laittamista - vieläkin on kesken. Ja migreenipäivä sen jälkeen. Mutta vain kaksi varsinaista migreeniä on ollut reilun parin viikon aikana sen jälkeen, kun sain ensimmäisen biologisen estolääkkeen. Monta yritystä on kyllä ollut, mutta kun olen napannut panadolia, niin se on mennyt heti kohta ohi. Kiitollinen mieli!

Tänään esikoiseni

täyttää 41 vuotta. Minusta tuli silloin äiti. Sehän tapahtui ikään kuin eilissä päivänä. Niin hyvin se on mielessä. Kun tajusin, että minullahan on nyt vastuu tuosta kääröstä, en voikaan häipyä sairaalasta itsekseni. Se oli ison tehtävän alku, ihana sellainen. Valtavasti on Jumala saanut minua kasvattaa, että tähän asti on tultu. Ja lupauksensa mukaan Jumala on ollut uskollinen. Lapsista on tullut kunnon ihmisiä ja he ovat saaneet vieläpä perheet vastuulleen ilokseen itselleen ja minulle.

Uimassa olen käynyt

kolmesti tämän reilun viikon aikana, jolloin viimeksi kirjoitin. Sepon eilisen tavaran kerhossa olemme käyneet. Ystäviä olemme tavanneet. Ja tänään menen muskariin Pedron kanssa, odotan sitä!

Rovastikunnallinen srk-päivä

oli ihana Kronvikissa viime lauantaina. Sää oli kesäinen ja kuulas. Opetukset piti pastorimme Otto ja Jimmy Kokkolasta. Ne ovat kuultavissa lhpk.fi -sivustolla. Oli osuvaa puhetta: lasten mielestä, joskus aikuistenkin mielestäni, seurakunnassa voi olla tylsää, totesi Jimmy. Mutta se on tärkeää, ja sen takia menemme sinne joka pyhä, sillä se on tarpeellista meille. Itse asiassa näen seurakuntalaisiamme, sitä perheväkeä, enemmän kuin omia lapsiani ja heidän perheitään.

Pian aamuhetki

Sepon kanssa. Saimme Kallio-kirjan luetuksi, nyt aloitimme Petri Hiltusen kirjaa suvustaan, joka eli noin sata vuotta sitten Venäjän puolella ja Karjalassa. Alku vaikuttaa mielenkiintoiselta. Aamuisin luemme tällä hetkellä yhden Psalmin sekä Markuksen evankeliumia, illalla Mooseksen kirjoja. Lisäksi useita hartauskirjoja. Päivän parhaita hetkiä nämä lukuhetkemme!

En voi laittaa

uusia kuvia, jotain häikkää. Jyrki korjaa tilanteen, kuten aina, kun ennättää työltään ja muulta. Siunattua päivää, arvoisa lukijani!

Minä tiedän Lunastajani elävän.