Kategoriat: Ajankohtaista

Muutama sananen, kun odotan, että mies joutuu pesulle ja lukemaan Raamattua kanssani.

Olen ollut töissä

maanantain vapaapäivän jälkeen ja vielä huominen ennen viikonloppua. Oli työilta eilen, pitkä päivä. Tänään sitten tulikin migreeni iltapäivällä. Työkaverilta sain Buranan ja otin sitä muutaman vuoden paussin jälkeen. Vähitellen särky helpotti ja loppupäivä meni säryttömästi. Tosin olin aivan hiestä märkä, kun veivasin töistä kotiin pienen mutkan kautta.

Kotona

mies toi kahvit sänkyyn ja sain levätä. Olo koheni. Lapsenlapset Neiti 5v ja 2v tulivat meille muutamaksi tunniksi hoitoon. Järjestelimme nappeja pitkän tovin, se oli hauskaa meistä kaikista. Jopa Seppo änkesi mukaan nappihommiin. Sitten luin monta kirjaa ja Seppo jatkoi, kun minä en enää jaksanut lukea. Mukavia tyttösiä, kerta kaikkiaan. Kumpikin osaavat Isä meidän -rukouksen ja sen me luimme yhdessä. Kuulemma osaavat ruotsiksikin, sanoo tytär, mutta en ole kokeillut, koska en itse osaa. Tytärhän puhuu ruotsia lastensa kanssa, ja lapset osaavat yhtä hyvin kumpaakin kieltä. Hieno juttu tällaisessa kaksikielisessä kaupungissa.

Viereisessä kuvassa leikin Neiti 3v:n kanssa, kun hän oli meillä leikkimässä viime sunnuntaina. Koululaisilla on pöydässään hernekeittoa, kuten näkyy.

Tarkoitukseni

on tehdä nelipäiväistä viikkoa kevään ajan. Olen siitä enemmän kuin kiitollinen. Tarvitsen enemmän lepoa ja vapaa-aikaa palautumiseen ja tämän toivoisin riittävän jaksamiseen. Sijainen näyttäisi järjestyneen ja systeemi näyttäisi hyvältä kaikille osapuolille. Kiitos Jumalalle siitä.

Olen käynyt alkuviikolla

taas kävelemässä muutaman kerran, miehen kanssa ja kerran yksin, kun mies oli taloyhtiön kokouksessa. Vaalenevat illat ovat niin ihania! Ehkä viikonloppuna taas lenkkeilemme, jahka huomisesta sadepäivästä selviämme. Myrskyäkin kai on taas luvassa. Kävimme alkuviikolla lenkillä iltana, jolloin oli aikamoinen myräkkä. Onkilahden rannoille kerääntyi jäätä ja vettä piripintaan ja tuuli ujelsi navakasti. Oli jännittävä kokemus. Taisi olla sunnuntai-ilta sittenkin.

Jatkan taas toiste. Siunattua loppuviikkoa, arvoisa lukijani, ja kiitos kaikista palautteista!

Minä olen varma siitä, ettei kuolema eikä elämä, eivät enkelit eivätkä henkivallat - - - ei mikään voi meitä erottaa Jumalan rakkaudesta, joka on Jeesuksessa Kristuksessa, meidän Herrassamme. -Room 8. luvusta