Kategoriat: Ajankohtaista

Juhannusyö, aurinko painuu metsän taakse, mutta ei laske kovin pitkäksi aikaa.

Pihlaja nupulla

Aamun aloitin

uimisella. Vesi tuntui kylmältä, mutta uituani olo oli jälleen autuaallisen ihana. Enhän toki uimassa kävisikään, ellei niin olisi. Toivoin, että olisin nukkunut pitkään, mutta kyllä minä taas kuuden maissa kupsehdin ylös.

Äidin luona

vietin päivän. Sukua poikkesi siellä iltapäivään mennessä lukuisa joukko. Lapsuudenystäväni, pari veljeä, veljien lapsia ja muita. Hiustenleikkuukoneeni ja sakseni napsuivat, kun hurautin useammalle henkilölle uuden kampauksen hiuksiin. Anita toi minulle kimpun syreenejä, nimipäiväkukkia; kauniita!

Sää oli

kolea tänään. Kun lähdimme veljen ja kälyn kanssa luontoretkelle illalla, sää oli mitä suotuisin! Taivas näytti kyllä mustalta ja epäilimme saavamme vettä niskaan, mutta taivas kirkastui sen sijaan. Kamu-koirakin nautti. Kuljimme merkittyä metsäpolkua Sievin puolella tunnin verran eteenpäin ja saman verran taaksepäin.

Jäimme kuvaamaan mustikanvarpuja tai muita luonnon kauneuksia. Ja kännykkääkin piti käyttää, lähettää viestejä lapsille.

Paluumatkalla

joimme kahvit kalliolla. Nautinnollista! Ei juuri sääskiä, juuri sopiva sää tällaiselle vaellukselle.

Metsäpalovaroituksen takia

paistoimme makkarat ja pihvit turvallisessa paikassa. Itse lähdin kävelemään takaisin päin aiemmin, toiset jäivät sammuttamaan nuotion vedellä ja pakkaamaan tavarat autoon. Olipa upea ilta, kiitos J ja A, kun otitte minutkin mukaan!

Äidin luona

kävin hakemassa tavaraa ja tulin autolla mökille. Tuli kamiinaan, pian uimaan ja sitten nukkumaan. Huomeniltana viimeistään ajelen kotiin. Sunnuntaiaamuna kipaisen kirkkoon kotona Vaasassa, jos Herra suo.

Minä olen varma siitä, ettei kuolema eikä elämä, ei mitään nykyinen eikä mikään tuleva, eivät voimat, ei korkeus, ei syvyys eikä mikään muu luotu, voi meitä erottaa Jumalan rakkaudesta, joka on Kristuksessa Jeesuksessa, meidän Herrassamme. -Room 8. luvun loppu

Siunattua keskikesän juhlaa ja Johannes Kastajan päivää, arvoisa lukijani!