Kategoriat: Ajankohtaista

Mökille ajelin seurakunnan raamattutunnin jälkeen. Maisemat herättivät monia muistoja, kaunis, kesäinen ilta. Keskikesä!

Mökki on lämmin,

veljeni oli käynyt lämmittämässä. Lisäsin pökkyä pesään, että saan paistaa makkaraa. Uimassa kävin pikimmiten, kun saavuin perille. Veden lämpötilaa en tiedä, ulkona on +10 astetta. Mökissä noin +25, joten palelemaan en ennätä.

Petasin vuoteen itselleni, nostelin tavarat sisään. Katselen kaunista mäntymetsää. Nivalassa on valoisampaa kuin Vaasassa, tämä on parisataa kilometriä pohjoisempana, tai enpä tiedä miten pitkä matka olisi linnuntietä.

Otin autosta saappaat jalkaani, pyyhe ympärilläni kahlasin metsään hakemaan suopursuja, kun tulin uimasta. Niihinkin liittyy nuoruudenmuistoja, suopursuihin. Haikeita pääasiassa. Tuntuu, että melkein kaikki muistoni ovat haikeita tai surullisia.

Siirryn

makkaranpaistopuuhiin. Syön kotoa tuomaani salaattia ja leipiä, joita olen kuivattanut nakertamista varten. Vesikanisteri on mukana. Samoin lukemista ja sudokuja. Ehkäpä aion nukkuakin, niin toivon.

Aamulla

Päivällä rakkaan ystävän kanssa "nimipäiväsyömässä"

käyn uimassa, sitten äidin luo. Matkaa sinne on vain muutama kilometri, yllätän äidin. Huomenna tarkoitukseni on käydä paikallisessa Ekoputiikissa ja eväskaupassa, sekä illansuussa laulamassa Niittykodossa, jossa kävin viimeksikin täällä ollessani. Lapsuudenystävä lähtee mukaani. Tapaan myös sukua sekä lapsuudenystäviä.

Toivotan hyvää ja siunattua juhannuksen aikaa, arvoisa lukijani! Pidä huoli itsestäsi!