Kategoriat: Ajankohtaista

Jotta innokkaat lukijani eivät ihmettele, miksi en kirjoita, tiedoksi, että sain maanantaina flunssan. Voipi se olla allergiaakin, sillä vuosi sitten huhtikuussa oli sama juttu. Nyt kukkii leppä, enkä ole sille ollut aiemmin allerginen. Mutta kerrankos sitä uusia oireita ja vaivoja ilmaantuu!

Piti peruuttaa

romantikkojen tapaaminen tältä illalta, hieronta sekä lauluhetki osastolla. Piti lykätä tyttären ja lapsenlapsen käyntiä luonani, mutta näin minua pistetään välillä olemaan omin nokkineni.

Eilen jälleen

oli vaaranpaikka, jo toistamiseen samantyyppinen tilanne. Vain Jumalan varjelus esti onnettomuuden. Lähdin autolla kotikadultani ja pöräytin suoraan toisen auton eteen. Jälleen oli pari autoa parkissa kadun vierellä enkä nähnyt niiden takaa tulevaa autoa. Ehkä huono olo lisäsi kykenemättömyyttä nähdä tilanne. Onneksi, Luojan kiitos, ei tullut kolaria! Mutta aivan likellä se oli.

Tänään kävin

Aivan kuin me yhdessä jo katselisimme Arin saattoa hautaan hääpäivänämme.

autolla kauppareissulla. Aivan hikisenä tulin takaisin, kunto on huono. Yskittää, kurkku on hetkittäin kovasti kipeä ja alilämpöä räkäilystä puhumattakaan. Jälleen on nokkakannu ahkerassa käytössä. Työkaveri muistutti astmalääkkeistä - niitä en olisi muistanut miljoonien muiden pillerien ja niiskuttimien lisäksi. Valkosipulipumpulit korvissa olen hillunut kotosalla. Eilen näytin aivan Hiawathan isoäidiltä, kun peiliin kurkistin: lettini olivat auenneet pään sivuille (nutturalta) ja päässäni oli panta. Sulka vain puuttui.

Päivän rohkaisu on Psalmista 37:

Turvaa Herraan ja tee sitä, mikä hyvä on, asu maassa ja noudata totuutta;
silloin sinulla on ilo Herrassa, ja hän antaa sinulle, mitä sinun sydämesi halajaa.

 

Anna tiesi Herran haltuun ja turvaa häneen, kyllä hän sen tekee.
Ja hän antaa sinun vanhurskautesi nousta niinkuin valkeuden ja sinun oikeutesi niinkuin keskipäivän.

 

Hiljenny Herran edessä ja odota häntä. Älä vihastu siihen, jonka tie menestyy, mieheen, joka juonia punoo.
Herkeä vihasta ja heitä kiukku, älä kiivastu, se on vain pahaksi.
Sillä pahat hävitetään, mutta jotka Herraa odottavat, ne perivät maan.

Siirryn taas sohvalle

ja toivotan siunattua ja hyvää päivänjatkoa, arvoisa lukijani, sinulle!