Kategoriat: Ajankohtaista

Luulin, että on jo kulunut kolme vuotta siitä, kun yöllinen herätys säikäytti minut pahanpäiväisesti, mutta siitä onkin vasta kaksi vuotta. Kotiini tunkeutui silloisena pyhäaamuna klo 4.30 huppupäinen mies - tapaus löytyy alla olevasta linkistä:

https://phakkola.jurge.fi/blogi/2015/03/08/jumalan-varjelus-totta/

Tällä aamulle

vain ajatus Jaakko Haaviolta kirjasta Jumala on rakkaus:

Lähteensilmä

Saamme vaeltaa rukouksen polkua, joka vie elämän lähteelle. Tämän lähteen on Jeesus itse meille avannut. Ajatuksemme karkaavat helposti omille teilleen, siksi meidän on harjoiteltava keskittymistä el ajattelun kurinalaisuutta.

Elämän lähde on Jumalan Pyhä sana ja sen syvin lähteensilmä, josta vesi kumpuaa iankaikkiseen elämään, on Vapahtajan ristinkuolema ja ylösnousemus. Lue ja ymmärrä! Tämä on tapahtunut sinun tähtesi, että sinulla uskossa häneen olisi iankaikkinen elämä. .-s. 15

Siunausta päivääsi tänäänkin, arvoisa lukijani - ja hyvää naistenpäivää, arvon naiset!