Kategoriat: Ajankohtaista

+6 astetta aamulla, liukasta, mutta mukava kävelykeli

Pyykkivuori kasvaa hitaasti yhden ihmisen taloudessa. Harmittaa jokunen vaalea vaate lojumassa korin pohjalla viikkotolkulla. Mutta apu löytyi muistaakseni Halpa-Hallin hyllystä: valkoinen pieni liina, joka laitetaan pyykin sekaan, jolloin se kerää värit itseensä!

Totta puhuen minun "vaaleat vaatteeni" eivät ole tähänkään asti lojuneet korin pohjalla, vaan olen mätkäissyt kaikki koneeseen väristä välittämättä. Yleensä pyykki onkin ollut vaaleanpunertavaa koneesta otettaessa, sillä aina on muutama punainen paita seassa.

Eilen pukeuduin liian paksuun takkiin ja olin vesimärkä, kun pääsin töihin. Tänään olin viisaampi ja laitoin kevyen takin ja jopas oli helpompi pistellä menemään. Nautin kävelystä, en kai muuten sitä tekisikään.

Työssä sattui tänään helmihetki. Osastokierrolla osuimme paikalle, kun joku tarjosi kakkukahveja syntymäpäivänsä johdosta. Mekin pääsimme kahvipöytään nauttimaan pöydän antimista.

Mahdoinko kertoa, että silmälasieni pokat aiheuttavat minulle allergiaa! Optikolla aisat päällystettiin muovilla, mutta sittenkin nimi-hukassa -metalli tulee läpi ja aiheuttaa kutinaa korvien takana. Pakko kai hankkia uudet lasit lähikuukausina. Ohimon kohdalla oleva pikkuinen ruuvi suorastaan räjäytti allergisen ihottuman kohtaan, jossa se osui iholle.

Toinenkin vinkki minulla on jaettavana. Varsinainen vinkkipäivä. Nimittäin jos joku teistä sattuu sairastamaan psoriasista, niin siihen voi saada helpotusta. Kyseinen tauti on ns. autoimmuunisairaus eli sen muassa tulee monta muuta kiusallista sairautta ajan myötä.

Yksi oheistauti on paha suolistovaiva. Muuan kokemuskouluttaja kertoi noista sairauksistaan ja ne olivat todella vaikeita ja vakavia. Lääkitys ei tuntunut auttavan kunnolla.

Muuan ystäväni on saanut avun vuosien kokeilujen jälkeen kolmesta aineesta:
- pascoe-jauhe, jonka muistaa eräästä tutummasta sanasta
- molkosan
- kookosmaito

Edellämainittuja saa ainakin luontaistuotekaupoista. Niitä on käytettävä säännöllistesti, ei siis vain, jos sattuu muistamaan, tai pullo silloin tällöin. Noilla tuotteilla kyseinen henkilö pysyy kohtuullisessa kunnossa. Kehotan siis ottamaan onkeen, jos sinulla, hyvä lukijani, on kyseisiä vaivoja tai sinun läheiselläsi!

Leipä oli loppunut, muistin vasta kahdeksan maissa laittaa uutta nousemaan. Minulla on aina hiivaa pakasteessa. Kaupasta -30% hinnalla ostettua tietysti. Se sulaa nopeasti kylmässä vedessä. Pian saan leivät uuniin ja aamulla otan makoisat eväät töihin.

Menen verikokeisiin aamulla, joten en voi syödä ennen sitä mitään.

Ajattelin töistä kävellessäni tänään, että tältäköhän ihmisistä tuntuu normaalisti, kun he tulevat töistä: on vain väsynyt työstä, mutta ei puolikuollut, kuten olen tähän asti aikuisikäni kai ollut. Voi, miten ihmeellisiä muutoksia elämääni on tullutkaan viime kuukausien aikana!

"Minä ylistän sinua, Herra,
sillä sinä pelastit minut
etkä sallinut viholliseni iloita minusta.

"Herra, minun Jumalani,
sinua minä huusin,
ja sinä paransit minut."
-Ps 30:2,3

Kiitos Jumalalle hänen hyvyydestään meitä ihmislapsia kohtaan, minua kohtaan!
Ylistetty olkoon Herran nimi!
Nuku makeasti, arvoisa lukijani!

Aurinko näyttäytyi tänäänkin