Kategoriat: Ajankohtaista

Koivulan rannasta, Isolahdesta.

Aamu kostea, mutta taitaa tulla aurinkoinen päivä.

Toissapäiväinen tekstini oli jälleen itselleni profeetallista tekstiä. Samana päivänä sain uutisia, jotka muuttavat sittenkin tieni kulkua, mitä työhöni tulee. Kerron, kun minulla on faktaa paperilla. Olen äimistynyt Jumalan täydellisestä täsmäsuunnitelmasta!

Eilen kävelin kirjastoon ja sieltä uimaan. Jäin istumaan uuden sillan kupeeseen ja merta tuijottamaan uimasta tultuani. Aurinko paistoi kuin kesällä, tuuli oli raikas. Shortseilla ja puserolla tarkenin mainiosti.

Mahdoinko saada kuitenkin aurinkoa liikaa päähäni, sillä olin koko päivän huonovointinen. Menin nukkumaan ennen kymmentä.

Monia hienoja juttuja on käynyt mielessäni kertoa lukijoilleni. Nyt en muista ensimmäistäkään!

Leipä oli lopussa, kävin illalla kaupassa, toin jauhoja, hiivan ja kivennäisvettä. Aamulla laitoin sämpylätaikinan nousemaan. Maijalta saamiani kuivattuja nokkosia, erilaisia siemeniä, ruis- ja kaurarouhetta, kaurahiutaleita, hiivaleipäjauhoja - suolaa ja vettä sekä pala hiivaa.

Alustin taikinan käsin, sillä vanha, taattu konsti on paras. Otin kupilla taikinasta pyörylöitä niin että sämpylöistä tuli tasakokoisia. Vielä en ole maistanut, makoisilta näyttävät.

Jospa veisin naapuriin muutaman, tyttärelle ja pojalle, ystävälle illalla. Ja loput syön itse.

"Minun armossani
on
sinulle kyllin."

Tuo sana kantaa tänäänkin kaikki asiani, sinunkin asiasi, arvoisa lukijani!

Tein neljä pussukkaa maanantaina valmiiksi. Suosituimpia lienevät näistä karkkipapereista tehdyt!