Kategoriat: Ajankohtaista

En ehtinyt uimaan tänään, oli kovasti muuta puuhaa.

Aamupäivän vietin nuorten ulkomaalaisten ihmisten kanssa, jotka eivät osanneet suomea kovin hyvin. Meillä oli ihan antoisaa yhdessä. Sain viettää samalla aikaa ystäväni kanssa, kun saimme lounaan ja aamukahvit kyseisessä ruotsinkielisessä kansanopistossa.

Aamu vei voimia yllättävästi. Iltapäivän ajattelin viettää rauhallisesti. Mitä vielä!

Innostuin siivoamaan. Matot ulos, osa sentään vain. Pesin lattiat, kiskoin hellan irti seinästä. Löysin kadottamani iki-leivinpaperin hellan alta. Olinkin ollut ihmeissäni, minne se katosi jo muinoin.

Lastasin autoon kristilliselle kirpparille menevää tavaraa. Osan Pikeltä saamistani kirjoista sekä muutakin, jota en koe tarvitsevani enää. Samalla reissulla kävin Krissen työpaikalla kuvaamassa hänen huonekalujaan, jotka hän laittaa myyntiin. Pienensin kuvat sopivan kokoiseksi ja laitoin sähköpostissa hänelle.

Sitten oli jo kiire katsomaan Sydämen asialla. Jäi niin murheelliseen kohtaan eilen, että oli pakko nähdä, kuinka se Mike-poloinen selviää Jackien katalasta tempusta. Onneksi hän vaikuttaa selviävän.

Ohjelman jälkeen kiidimme Astridin kanssa baanalle - kukkapihaan, josta haimme pihaamme pelakuita ja muita kaunistuksia. Kävimme myös ruokakaupassa, kun kerran olimme liikkeellä.

Olin aikonut katsoa puutarhaohjelman televisiosta, mutta omat puutarhatyöt veivät voiton. Istutimme kukkaset ja siivosimme jälkemme.

Varpaita liottelin, sillä löntystelin paljain jaloin pihalla ja varpaan välit pursuivat multaa.

Norvanto opetti illan ohjelmassaan, että Jumalan kasvot Psalmeissa ja muuallakin Raamatussa tarkoittavat aina Jeesusta. Kun näemme Jumalan kasvot, näemme Jeesuksen.

Tänään en ehtinyt lenkille enkä uimaan, mutta lienee päivä huomennakin.
Nyt toivottelen vaan hyviä unia, arvoisa lukijani!

jk. Otin paljon ihania kukkakuvia tänään!