Kategoriat: Ajankohtaista

Mutkahäntä elokuussa

Lumi sulanut. Mukava sää kävellä terkkarille ja mereen uimaan aamuvarhain. Jospa homeräkäisyys jäisi mereen, niin toivoin, mutta ei se tahdo minusta erota.

Tabita-piiriin en jaksanut käsitöitä tekemään, mutta höyrytin hengitysteitäni sen sijaan toistamiseen. Poltin ylähuulen ja nenän, siltä ainakin tuntui. Nytkin pannu höyryää nokkani alla.

Päiväunet.

Arilla oli eilen lämpöä 37,4 ja olin varma, että yöllä hänelle nousee kunnon kuume. Mutta soitin ja puhuin tänään hänelle, kun hänen veljensä oli käymässä siellä, ja Ari voi ihan hyvin, ei lämpöä.

En osaa ilmaista, miten helpottunut ja kiitollinen olen Arin kuumeettomuudesta. Pyydän, että kiität Jumalaa kanssani tästä! Minä puolestani uskallan antaa itseni levätä ja painua uuvuksiin, kun minun ei tarvitse murehtia ja surra Arin oloa.

Venyttelyjumpan laistoin tänä iltana. Kun olo ei ole normaali, niin olkoon. Sen sijaan nautin hiljaisuudesta ja omasta olostani. Taidanpa sytyttää kynttilän ja painua sohvalle lukemaan. Menossa nuorisokirjallisuutta, lapsellista ja helppolukuista!

Voi hyvin, arvoisa lukijani!

Päivän terapiatyö