Kategoriat: Ajankohtaista

Lämpötila alempi, mutta painostavaa

Lähdin aamulla kuuden maissa kohti Nivalaa. Matkalla pysähdyin Rehulan leipomoon kahville, mutta oikeastaan se on Harjun leipomo Kokkolan ison liikenneympyrän vieressä. Ympyrästä ei ajeta keskustaan, ei Vaasaan, ei Ouluun vaan sinne neljänteen suuntaan. Leipomo on ihan ympyrän vieressä. Suosittelen!

Rehula-nimitys tulee siitä, kun äitini muisteli, että olikos se Rehula vai mikä se leipomo, missä kävimme. Hmmh. Kyllä meitä nauratti.

Matka meni nopeasti. Ennen äidin luo menoa kävin uimassa lammella. Samalla alkoi sataa. Vesi oli lämmintä, kuin maitokeittoa. Kun nousin uimasta, sade taas loppui. Sääsket olivat innoissaan tavatessaan minut, mutta tunne ei ollut molemminpuolinen.

Nyt olen veljen perheen luona ja keskustelumme on vilkasta, kuten tapoihimme kuuluu. On mukava, kun on sisaruksia, joiden kanssa on hyvät välit. Kaikilla ei ole sisaruksia, ja jos onkin, ei välttämättä olla puheväleissä. Omat veljeni ovat yhtä hiljaisia kuin minäkin, siis yhtä puheliaita.

Kahvipöytään nyt, ja pian kirkolle torin kulmille hillumaan. Toivon näkeväni paljon tuttuja, entisiä koulukavereita ja muita.

Pärjäillään päivä iltaan, hyvä lukijani!