Kategoriat: Ajankohtaista

Kuva parin vuoden takaa huhtikuulta

Aurinkoista!

Tänään me naisväki, pikku-Sara, miniäni ja minä lähdimme baanalle heti, kun kynnelle kykenimme. Se oli tosin paljon sen jälkeen, kun Jyrki oli mennyt töihin. Epäilin, ettei tämä ole herännyt töihin ollenkaan, kun en tiennyt hänen lähdöstään, mutta olin vain nukkunut kuin tukki.

Istuimme kahvilla kuppilassa ja pikkuinen Sara sai hienon myssyn kaupasta. Sellaisen, joka estää tärskyt päähän, jos tyttö sattuu keikahtamaan nurin, ja varmasti sellaista tulee sattumaan.

Sara osaa jo istua ja myös seisoa vaaleanpunaisia vankkureita vasten, kun hänet siihen nostetaan. Aurinkoinen, suloinen tyttö. Olemme lukeneet kissa-kirjaa ja Sara on ryöminyt ja pyörinyt lattialla tyytyväisenä. Meillä on ollut mukava päivä!

Olen saanut paljon sähköposteja, ja sain onneksi toisenkin postini toimimaan viimein. Sen myötä tuli odottamani tieto, että kirjalähetykseni on tulossa. Arvelen sen tulevan tiistaina. Sen jälkeen pyörähdän Nevadassa sukulaisissa ja matkalla tiputtelen kirjoja suvulle ja ystäville. Jos Herra suo, ja kaikki sujuu, kuten olen ajatellut.

Eräs ystävä oli saanut eilen mielenkiintoisen sähköpostin. Menneellä viikolla Alavus-Virrat -tien varrella oli sattunut jotain poikkeuksellista. Kuusi autoa oli pysähtynyt kyseisen tien reunaan. Kaikki autoilijat olivat nähneet saman näyn tai ilmestyksen taivaalla.

Autoilijat näkivät taivaalla enkelin. Tämä itki. Enkelin siivessä oli teksti:
MAAN SATO TULEE KORJATUKSI.

En ole sataprosenttisen varma, että teksti oli aivan noin, mutta joka tapauksessa se viittasi siihen, että kansamme aika on tullut, ja se kylvö, mitä olemme kylväneet, tulee niitettäväksi. Enkelin itkusta tiedämme, että se kylvö ei ole ollut siunauksen kylvöä.

Toki sen tiedämme muutenkin, kun ympärillemme katselemme. Toivokaamme ja rukoilkaamme, että kansamme keskeltä löytyy riittävästi Jumalaan turvautuvia ihmisiä. Lootin kaupungista Sodomasta ei löytynyt kymmentä. Aabraham rukoili, että jos niin monta löytyy, Jumala säästäisi Sodoman. Ei löytynyt. Montako me uskaltaisimme rukoilla kansastamme löytyvän, ja voisimmeko pyytää, että Jumala armahtaisi meitä? En tiedä, mutta rukousta me tarvitsemme kaikki.

Vävy ilmestyi ovelle armeijasta suoraan, ja nyt tuli tytärkin harkoista suoraan hän puolestaan. Lopetan siis tältä illalta.

Siunausta iltaasi, arvoisa lukijani!