Kategoriat: Muu kirjoitus

Kuvaus kirjastani. Voit tilata sen itsellesi tai lahjaksi laittamalla sähköpostia minulle!

KIRJAESITTELYJÄ:

- Ma 14.11 Kaustisen kirjastossa klo 18 ja myöhemmin samana iltana naistenpiirissä.
- Pe 18.11. Vaasan suom. srk.salissa naisten lounaalla klo 12
- Ke 7.3.2012 Laihian meijerillä, MS-yhdistyksessä

Kirjan tilaukset minulta sähköpostiosoitteesta, joka on etusivullakin: paula.hakkola(at)netikka.fi
Hinnat:

15€/kpl, postikulujen kera 18€ = Alennettu hinta 17.7.2011 lähtien!
30€/2kpl, postikulujen kera 35€

Istun mieheni sairaalahuoneessa keinutuolissa hänen sänkynsä vieressä. Kudon lapsenlapsellemme jotain. Ari makailee vuoteessaan hiljaisen tyytyväisenä. Katselemme tai enimmäkseen kuuntelemme ohjelmaa television kristilliseltä kanavalta. Jos ei se huvita, kuuntelemme Raamattua Arin lukulaitteella, jolla voi kuunnella kokonaisia kirjoja. Arihan ei voi MS-taudin takia lukea, saati puhua tai liikkua ollenkaan.

Mieleni on levollinen. Elämäni on kaikinpuolin onnellista, vaikkakaan ei ulkoisesti helppoa. Juttelen Arille kaikesta, mitä tähän vuoteemme 2010 on mahtunut: Arin ja minun sekä lastemme ja heidän perheittensä elämään. Runsaasti raskaita asioita, sairauksia ja pettymyksiä. Vastaavasti rukousvastauksia, joita emme osanneet odottaa. Ääneen puhuessani havaitsin yllättäen, että jokaisen perheenjäsenen tilanne on myönteinen vuoden vaihtuessa.

Juhannuksena 2008 olin muutaman päivän lomalla saadakseni selvyyden, miten kirjani kirjoittaisin, sillä tehtävä oli poltellut minua jo pitemmän aikaa. Minulla oli tarve kirjoittaa, ja oli minua siihen kehotettukin.

Halusin kirjasta rohkaisevan, toivoa ja iloa tuottavan vaikeuksissa kamppaileville kanssaihmisille. Koska Jumala on auttanut meitä, Hän auttaa myös muita. Jumalalta saadut siunaukset on jaettava eteenpäin.

Kirjoitin sivun mittaisia tarinoita sitä mukaa kuin Jumala muistutti elämämme tapahtumia. Pyysin, että Hän selvästi osoittaa, kun olen kirjoittanut tarpeeksi. Sen Hän teki hyvin konkreettisesti!

Olin rohkeanoloinen ja reipas nuori nainen 19-vuotiaana - noista päivistä kirjoittamiseni lähti. Tapasin Arin ja yhteinen seikkailumme alkoi. Kirjani päättyy tulevaisuuden odotuksiini lasten aikuistuttua.

Kirjoitin kolmisen kuukautta sydämen palolla. Arvelin, että kirja ehtii pikaisesti markkinoille. Ei ehtinyt. Siinä oli kaikenlaista muuteltavaa monen mielestä, eikä se täydellinen olekaan. En halunnut kuitenkaan enää muuttaa mitään. Kirjoittamisvaiheessa yhteistyössä oikolukijani kanssa hioin ja muokkasin antaumuksella.

Julkaiseminen viivästyi ja väsyin koko kirjaan, kun perhettämme kohtasivat uudet myrskyt. Syksyllä 2010 kirja nousi taas rukouksissa esiin. Oli aika pistää hösseliksi.

Olen kyllästynyt "kauneisiin ja rohkeisiin" ihmiselämän kuvauksiin. Siksi kirjoitan rehellisesti vaikeuksistammekin. Olen Jumalan armosta kasvanut mustavalkoisuudesta hiukan sosiaalisempaan suuntaan, kärsimättömästä luonteesta vähän kärsivällisemmäksi. Kaikki on tapahtunut kohtaamalla elämän vaikeuksia silmästä silmään. Vain sitä kautta asiat ovat muuttuneet.

Ilman kääntymystä, pelastusta, uskoon tuloa, miten sen vain haluaa ilmaista, minusta olisi tullut kenties narsisti, mieheni alistaja, joka olisin osoittanut pojillemme, ettei miehistä ole mihinkään. Tytär olisi saanut oppia, että naisten pitää tehdä kaikki työt ja alistaa mies. Mutta Jumalan sanan kautta olen saanut kasvaa rakastamaan ja kunnioittamaan puolisoani, sillä Ari osoittaa Jumalan rakkautta minulle, niin että olen oppinut hyväksymään itseäni ja ehkä vähän rakastamaankin.

Perheemme on elänyt kirjani kuvaamat reilut parikymmentä vuotta rankkoja aikoja, mutta Jumalan apu ei ole pettänyt, vaan se on tehnyt meihin kaikkiin lähtemättömän vaikutuksen. Olemme tulleet tuntemaan elävän Jumalan, joka on tehnyt ihmeitä ja ollut kanssamme uskollisesti. Jumalan armon avulla lapsistamme on Arin ankarasta MS-taudista ja minun puutteistani huolimatta tullut tasapainoisia selviytyjätyyppejä.

Rukoilen, että kirjani löytää tiensä niiden luo, jotka kaipaavat Jumalan lohdutusta, rohkaisua ja rakkautta.

11.1.2011 Sain kirjani ensipainoksen. Teen korjauksia vielä hiukan, ja sitten asia etenee. Kerron, kun se tulee kirjakauppoihin ja kirjastoihin. Mikäli sitä ei löydy edellä mainituista paikoista, sitä voi pyytää tilaamaan.

17.1.2011 Kirjani on tulossa viikon sisällä suurimpiin netti- ym. kirjakauppoihin. Ovh. on 18e, mutta kirjakaupoilla on kuulemma Suomessa oikeus määritellä hinta itse. Kirja tulee myyntiin myös USA:ssa ja Iso-Britanniassa.

29.4.2011 Kirjaani on myyty joitakin satoja kappaleita, eniten olen myynyt suoraan kotoa, lenkkipolulla tai esittelyissä. Pyydä kirjastoasi tilaamaan se, ellei sitä ole saatavana siellä!

Olen kirjoittamassa toista kirjaa, joka näkee päivänvalonsa, kun aika on.