Kategoriat: Ajankohtaista

Perhoset ovat harvinaisia nykyisin.

Kesäinen sää, ei enää helle.

Jos löydät pari vähän käytettyä rakkolaastaria meren laineilla kellumassa, ne saattavat olla minun. Kuvittelin niiden pysyvän kantapäissä jonkin aikaa, mutta lähtivät uimaan.

Ostamani lenkkarit ovat varteen otettava vastus minulle, mutta yritän päihittää ne. Rakot kantapäissä kilometrin kävelyn jälkeen. Joka kerta. Ehkä pitäisi mennä suihkuun ne jalassa - perheemme alokas sai barettinsa sopivaksi suihkussa. Nappulakenkiäkin nuoremme ovat muotoilleet kyseisellä tavalla. Ehkäpä siis lenkkarit pitäisivät samasta.

Terhi ja Tatu lähtivät aamupäivällä. Rukoilimme siunausta matkaan. Järjestin paikat kotona ja lähdin Arin luo. Olimme ulkona puolisen tuntia, Ari oli ihmeen eleetön.

Lykkäsin mittarin kainaloon, kun menimme sisälle. 37,3 ja rohinaa. Itselläni tuntui verensokeri olevan lattian rajassa, joten suorin tieheni ja jätin mieheni Herran haltuun rukoiltuani hänen puolestaan.

Soitin juuri osastolle. Hoitaja kertoi kuumeen nousseen 38,5:een pikaisesti, mutta nyt se on lääkkeen ansiosta laskemassa. Näin kyllä, että Ari tärisi, ja arvasin, mitä on tulossa, mutta en jaksanut ajatella sitä.

Luin Pappila-kirjan loppuun, söin kuin fantti ja kiitin Jumalaa kodistani, ihanasta pesäpaikastani. Kävin uimassa, tapasin muutaman tuttavan ja juttelimme.

"Ystävä, sinäkin voit luottaa Mieheen, joka kuoli puolestasi. Voit luottaa, ettei Hän estä mitään suunnitelmaa, mikä on parhaaksesi. Hän on vievä päätökseen kaiken, mikä on Jumalan kunniaksi ja sinun parhaaksesi. Voit luottaa Hänen johtavan sinua polulla, joka on tässä maailmassa sinulle paras mahdollinen." -Virtoja erämaassa, Cowman

Niin, minä uskon ja minä luotan. Kaikki vaikuttaa parhaaksemme.

Tero sai urheilulomaa armeijasta ja yöpyy Helsingissä Jyrkin perheen luona. Soittelimme Teron kanssa, hän lentää Saksaan ja palaa viikon kuluttua. Flunssaiselta hän vähän kuulosti. Vauva kuului huutelevan taustalla mummolle terveisiä.

Vahvistan vielä itseäni Raamattua lukemalla ja sudokua tekemällä ja menen nukkumaan. Odotan Herraa ja tiedän, että Hän kuuntelee, vastaa ja on läsnä.

Nuku sinäkin hyvin, arvoisa lukijani!

Sairaalan lampi, kuvan otti Jyrki.