Kategoriat: Ajankohtaista

Jokainen sai oman Raamatunkohdan kahvipöydässä. Nina oli koristellut pöydät juhlakuntoon!

Lämpöä alle kymmenen astetta ulkona. Yöllä satanut vettä, ja vähän aamullakin.

Tänään onnittelen kaikkia äitejä. Soitin omalleni ja Arin äidille. Terolta sain ruusun, ja Petrikin toi kukkasen iltapäivällä. Korttia ja lahjakorttia on tullut Helsingistä, ja huomenna tulee vielä yksi kortti, joka on jämähtänyt matkalle. Onpa jotain kivaa odotettavaa!

Nukuin harvinaisen pitkään tänään. Jäi menemättä aamukirkkoon, sillä en ehtinyt sinne. Sen sijaan kävin uimassa, kun aamutoimilta ennätin.

Tero tuli kotiin ja nautimme eräänlaisen pyttipannun a`la Mutsi. Kahvi porisee levyllä, ja käymme Teron kanssa nauttimaan siitä.

Sain invataksin klo 15.30:ksi. Menen kohtapuoliin Arin luo ja tulen kotiin hänen kanssaan, tai sitten menemme kirkolle jo odottamaan, kun ovet aukeavat neljältä. Rukoushetki on silloin, ennen kuin tilaisuus alkaa viideltä. Arin ruoka täytynee tiputtaa siinä vaiheessa.

Kiitos Jumalalle tästä päivästä! Jatkan myöhemmin. Petri taitaa tulla :D

Illalla kirkon jälkeen.
Ari oli pirteä ja virkeä. Odotimme kirkon ulkopuolella hetken, kunnes Anna-Maija tuli avaamaan ovet. Rukoushetki ystävien kanssa oli innostava, ja Arin ruoka tippui samalla.

Nina oli koristellut pöydät armoitetusti. Kunpa jokainen uskova löytäisi oman paikkansa ja tehtävänsä seurakunnassa! Osa istuu aarrearkkunsa päällä arkana ja epävarmana, kenties tajuamatta ollenkaan, mitä hän omistaa. Lahjat esiin ja käyttöön seurakuntaa palvelemaan!

Ystäväpariskunta tuli kirkon penkissä viereemme istumaan, ja se oli mukava. Kävimme kahvilla vain pikaisesti ja lähdimme Arin kanssa sairaalaan, kun kyyti odotti meitä.

Kyselin Arilta, mikä hänestä on mukavinta, mieluisinta ja parasta. Vaihtoehtoja annoin neljä:
- ulkona olo
- kotiin tulo
- ystävien tapaaminen kirkolla
- Jumalan sanan opetus

Arin odotti nimenomaan Jumalan sanan kuulemista. Voimme vain itse kukin miettiä omia vaihtoehtojamme.

Väsyttää tosi paljon. Olen iloinen, että vääntäydyin uimaan päivällä. En ole käynyt pitkään aikaan ja vesi tuntui kylmältä, mutta ihanalta.

Hyvää yötä, Jeesus myötä, arvoisa lukijani!

Miesväki kahvia kaatelemassa Kohtaamispaikan äitienpäiväkahveilla. Meidän Petri tuo pitkä poika.