Kategoriat: Ajankohtaista

Paastonaikanakin saamme olla runsaitten pöytien äärellä. Onneksi myös hengellisesti.

Pakkasta, viimaa, lumituiskua.

Olen ollut erämaassa Jumalan kanssa. Hän on vienyt minua Raamatun ja selityskirjojen kautta kohtaamispaikalle, itsensä luo. Kun Jumala nostaa pilvensä ilmestysmajan yltä, se on merkkinä siitä, että matka voi jatkua. Siihen asti odotan.

Odottaminenkin on lepoa, sillä Jumalan lupaus on sama asia kuin hänen läsnäolonsa. Yhtä varma.

Kun luen viisaitten ihmisten kirjoituksia, ymmärrän ne pääpiirteittäin. Kun mietin niitä myöhemmin, en enää jaksa muistaa tai osaa selittää niitä. Pieni ymmärrykseni ei kykene paljon käsittämään Jumalan syvyyksiä.

Olin Arin luona päivällä. Luin meille Daavidin elämästä ja rukoilimme. Jäi paljon miettimistä.

Ryhmällämme oli kahvitusvuoro kirkolla. Meitä on monta naista samassa vuorossa ja pöytä katettiin sitä mukaa. Oli aikaa rukoilla yhdessä monen eri naisen kanssa. Jätin myös kiitosaiheita rukoiltavaksi kirkossa.

Sydämessäni on suuri ilo, kun ajattelen tulevaa kotia, johon muutan kesällä Teron kanssa. Pyydän Herralta kaunista näköalaa joko keittiön tai olohuoneen ikkunasta tai molemmista. Odotan, mitä Herra on varannut meille. Kiitollinen olen, Herra on hyvä ja armollinen minua ja perhettäni kohtaan.

Nyt on ilta, nukkumaanmenoaika. Aamulla herään varhain ja lähden matkalle perjantaihin asti. Menen eräälle opistolle Raamatun opetusta kuuntelemaan. Olen rukoillut paljon matkan puolesta. Olen ollut kahden vaiheilla lähdön suhteen uupumukseni takia. Toivon, että maisemanvaihto piristäisi. Odotan Herraa. Hän kulkee edelläni.

Rukoukseni on, että saan alistaa ajatukseni, tahtoni, tunteeni, sieluni, henkeni ja ruumiini Pyhän Hengen johdettavaksi. Itse en jaksa, osaa enkä voi. Mitään hyvää ei seuraa oman tien kulkemisesta. Tahdon vaeltaa Herran seurassa. Se on parasta. Sitä tietä pääsen turvallisesti kotiin taivaaseen.

Jos jaksan, menen tultuani perjantai-iltana Palosaaren kirkkoon. Joose Vähäsöyrinki pitää konsertin urkurin kanssa. Ari haluaisi tulla mukaan. Hän lähtisi vaikka kuuhun kanssani, niin turvallista ja hauskaa seuraa minä olen hänelle :D Voi olla, ettei tule kummankaan menosta mitään. Aika senkin näyttää.

Nyt toivotan hyvää yötä, ja siunattua viikkoa, arvoisa lukijani! Viimeistään viikon päästä varmaan tapaamme Ajankohtaisessa, jos Jumala suo.

Tie valmis on, voin löytää sen, keskellä kysymyksien. On koottu sirpaleenikin, kämmeneen Herran pieninkin. Vk 511