Kategoriat: Ajankohtaista

Ei vielä aivan lumikellojen aika

Sama hämäryys jatkuu pitkälle päivään.

Parina päivänä mielessä on ollut Wilkersonin saama sanoma, näky, profetia. Hän sai sen 7.3. ja nyt se on luettu radio Deistä ja kiertänyt sähköpostina, varmaan hyvin laajasti.

Wilkerson on kirjoittanut kirjan Näky noin 30v sitten. Myöhemmin hän on kirjoittanut ainakin kirjan Ennustus, jota aion ruveta tutkimaan. En löytänyt Näky-kirjaa hyllystäni etsinnästäni huolimatta. Wilkersonin saamat ennustukset ja näkymät eivät ole tuulesta temmattuja, ja sen takia Suomen kristikansa ottaa ne vakavasti.

Olet varmaan kuullut vitsin miehestä, joka rukoili Jumalalta apua, kun tulva peitti kaiken. Tuli vene, jonne häntä pyydettiin, mutta hän ei mennyt odottaessaan Jumalan apua. Helikopterikyydin hän myös hylkäsi jne. Lopulta mies hukkui ja pääsi Jumalan luo. Mies kyseli miksi Jumala ei auttanut, vaikka hän rukoili. Varmaan arvaat Jumalan vastauksen. Apu kyllä tuli, mutta mies ei ottanut Jumalan apua vastaan. Kuulemmeko me Jumalan äänen? Saako Pyhä Henki puhua meille, luemmeko Raamattua, jossa Jumala puhuu?

Raamatussa Jumala lupaa pitää omistaan huolen lopun ajan temmellyksissä, kuten aina. Esim. Psalmissa 9:10,11:
"Herra on sorretun turva, suoja ahdingon aikoina. Sinuun turvaavat ne, jotka tuntevat sinun nimesi. Sinä, Herra. et hylkää niitä, jotka sinua etsivät."
Tai Ps 55:23:
"Heitä murheesi Herran huomaan, hän pitää sinusta huolen. Ei hän salli vanhurskaan ikinä horjua."

Kun maailmassa tapahtuu jotain mullistuksia tai muuta, Jumala kertoo sen etukäteen. Hänellä on alusta asti ollut profeettoja, joiden tehtävänä on olla Jumalan äänitorvena, ja kertoa seurakunnalle, mitä on tulossa. Aamos 3:7 sanotaan:
"Herra, Herra, ei tee mitään ilmoittamatta salaisuuttaan palvelijoilleen profeetoille."

Ilme 10:7 sanotaan:
"... seitsemännen enkelin ääni kuuluu - - Jumalan salattu suunnitelma käy täytäntöön sen sanoman mukaan, minkä hän on ilmoittanut palvelijoilleen profeetoille."

Minulla ei ole aavistustakaan, onko nyt seitsemännen enkelin aika puhaltaa pasuunaan, mutta tahdon tutkia ja rukoilla, mikä on tämä aika, jota elämme. Teemmehän me maallisiakin suunnitelmia vuosiksi eteenpäin. Eikö ole paljon tärkeämpää tietää, mikä on Isämme suunnitelma meitä varten? Se ohittaa kaikki tämän maailman viisaiden saati meidän suunnitelmamme.

Jer 23:22 sanotaan:
"Jos he olisivat seisoneet minun neuvottelussani, he julistaisivat minun sanani kansalleni ja kääntäisivät heidät pois pahalta tieltään ja pahoista teoistaan." Tämä sana on varoitus vääristä profeetoista, jotka puhuvat asioita, jotka eivät ole Jumalasta. Oikean profeetan tuntee siitä, että hänen puhumansa asiat toteutuvat.

Viime sunnuntain seuroissa Juha Saari oli kehottanut seurakuntaa vakavasti lukemaan Raamattua. Mistään muusta sinä ja minä emme voi tietää, mitä on tekeillä. Sanansa kautta Jumala puhuu! Jos joku lupaa rauhaa näinä aikoina, hän puhuu omiaan. Syntinen meno on hirmuista joka puolella, Jumala on todella pitkämielisesti odottanut ihmisten kääntymistä Hänen puoleensa.

Raamatussa sanotaan, että ihmiset luulevat, ettei tuomiota tule, jos se ei tule heti. Ja kun se ei tule heti, ihmiset riehaantuvat hullun lailla synnin valtaan. "Hän on pitkämielinen teitä kohtaan, sillä hän ei tahdo kenenkään joutuvat kadotukseen, vaan että kaikki tulisivat parannukseen." 2 Piet 3:9

Nyt on vielä julistaa parannusta ja syntien anteeksi antamusta Jeesuksen nimessä ja veressä. Jos kuulet Hänen äänensä, älä paaduta sydäntäsi, vaan usko evankeliumi, niin sinä pelastut. Silloin sinulla on turva tuomiopäivänä, ja saat rauhan sydämeesi jo nyt ajassa eläessäsi.

Jos joku ei ole lukenut tai kuullut Wilkersonin profetiaa, niin sen pääpiirteet ovat:
- tulee lamaa suurempi katastrofi (aikaa emme tiedä)
- se koskee koko maailmaa
- tulipaloja syttyy paljon ympäriinsä
- kyse on Jumalan vanhurskaasta tuomiosta
- jopa hurskaimmat tärisevät, kun katastrofi puhkeaa
- suurten asutuskeskusten kaupat tyhjenevät tunnissa, kun katastrofista leviää tieto
- Wilkerson kehottaa varaamaan 30 pv ruokaa ja hygieniatuotteita

Jumala on sanonut, että Hän pitää huolen omistaan myös nälänhädän ja lopun vaikeina aikoina. Se ei mielestäni tarkoita kuitenkaan sitä, että me emme tee itse mitään asian eteen: Jumalahan on varoittanut, ja joka kuulee, se varautuu.

10 neitsyestä puolet oli viisaita ja varautui yön tuloon. Kuitenkin kaikki 10 olivat uskovia, jotka odottivat Herran tuloa. Vain puolet oli valmiina, kun se tapahtui!

Nooan aikana ihmiset pilkkasivat 120 vuotta Nooan arkin rakentamista, koska ikinä ei ollut satanut. Tosi naurettavaa rakentaa arkkia maalle! Nauru loppui katkerasti, kun vesisade alkoi ja hukutti kaikki. Jumala kutsui ja varoitti, mutta sitten arkin ovet sulkeutuivat. Oli myöhäistä enää huutaa apua. Armonaika oli loppunut.

Kehotan sinua lukemaan tuon suomennetun Wilkersonin sanoman, se löytyy vieraskirjan sivulta, ja varmaan kristillisistä lehdistä lähiaikoina. Jokainen meistä toimii uskonsa mukaan ja tekee itse valinnan, miten asiaan suhtautuu.

Matt 24 kertoo Jeesuksen paluuta edeltävästä ajasta. Kehotan sinua lukemaan sen ja myös luvun 25. Lue rukoillen. Jumala puhukoon sydämellesi. Hän on voimallinen puhumaan sinulle kuten minullekin ja antamaan viisauden, että tietäisimme, mikä on tämä aika, miten tähän tulisi suhtautua. Moneen kertaan noissa luvuissa sanotaan:

"VALVOKAA SIIS, KOSKA ETTE TIEDÄ, MINÄ HETKENÄ HERRANNE TULEE."
"VALVOKAA SIIS, SILLÄ ETTE TIEDÄ PÄIVÄÄ ETTEKÄ HETKEÄ."

Herra, armahda maatamme ja kansaamme; armahda koko luomakuntaasi! Käännä sydämemme sinun puoleesi, kun on vielä aikaa.