Kategoriat: Ajankohtaista

Hyvää syntymäpäivää, Suomi!

Kaunis päivä, liukas ajokeli, 430 ajokilometriä tänään

Nukuin pari tuntia, lähdin aikaisin ajamaan Nivalaan. Keli oli liukas, päivä kaunis. Oli tosi mukava nähdä pitkästä aikaa lähisukua. Kuuden aikaan olin takaisin kotona.

Kävelin Arin luo seitsemäksi linnan juhlia katsomaan. Hoitaja sanoi juuri soittaneensa päivystävän lääkärin Aria katsomaan. Ei ollut kuumetta, mutta hengitys hankalaa.

Tunnin sisällä kuume nousi 39.4 asteeseen. Se nousi kai niin rytinällä, että Arin koko kroppa tärisi rinnan kohdalta. Sellainen ero on muinaisiin vuosiin, että Arin taju ei mennyt, vaikka kuume nousi. Vuosia sitten kuume ei noussut ja jos se vähän nousi, hän oli muissa maailmoissa saman tien. Ei hän tietysti nytkään pirteä ollut, mutta ei kuitenkaan niin poissa oleva kuin joskus.

Kuumelääke ei laskenut kuumetta, lääkäri tuli ja mittasi paineet. Verenpaine hyvä, sydän löi 125krt/min. Lääkäri puhui jotain flunssasta. Ari sai antibioottia, maanantaina verikokeet, jolloin katsotaan, miten jatkossa tehdään. Yöllä lisää kuumelääkettä, jos tarve on.

Odotin yhdeksään, jolloin Arin kuume alkoi vähän laskea ja hän alkoi hikoilla. Hän nukkui rauhallisesti. Hoitajat aikoivat mennä vaihtamaan kuivaa paitaa hänelle. Lähdin kotiin.

Glögiä Teron kanssa nautimme. Vähän ikään kuin väsyttäisi. Ystävät rukoilevat, ja kenties myös te, jotka luette tätä! Jumala kuulee rukoukset ja toimii niin kuin paras on. Minä menen nukkumaan ja soitan sairaalaan, jos en saa unta tai sitten kun herään.

Vuoristorataelämä jatkuu : )

Hyvää yötä, lukijani! Ja kiitos Jumalalle isänmaasta, Suomesta, ystävistä, sukulaisista ja seurakunnasta.