Kategoriat: Ajankohtaista

Morsiuspari laatii istumajärjestystä. Muu väki kahvittelee sillä aikaa

Kaunis kesäpäivä

Voi miten hieno päivä tänään taas! Olin uimassa kunnon kierrokset ja kelluin ja katselin pilviä keskipäivällä.

Samalla reissulla kävin Tiimarista hakemassa lisää kartonkia. Sitä ennen olin käynyt jo toisessa Tiimarissa, mutta sävyt oli väärät, joten toiseen kauppaan vaan. Terhi raatoi työssä vielä tämän päivän, mutta sentään huomenna saa pitää vapaata.

Iltasella olimme taas jonkinlaisella kokoonpanolla Sommarövägenillä eli 32km meiltä sijaitsevassa hääpaikassa Raippaluodossa. Saatiin kaikki hyvälle mallille. Nuoriso häipyi kyläilemään kuka minnekin, ja minä aion suunnistaa vielä Kesämajaani lukemaan hetkeksi.

Arin luo en ehtinyt tänään mitenkään. Pääkin oli kipeä, ehkä auringonvalosta tai sitten alkaa jännitys tihentyä. Huomenissa menen viemään Arin juhlakamppeet sairaalaan. Haemme morsiuspuvun Terhin kanssa, käymme kukkakaupassa ja sitten illalla jälleen juhlapaikalle kokeilemaan soittovehkeiden toimivuutta ja katsastamaan tilanne lopulliseen kuntoon. Siunattu asia, että sää on näin kaunis!

Pohjalaiseen heitin pikkujutun tänään, kun aihetta oli kirjoittaa. Muuten en ole jaksanut kirjoittaa sinne hetkeen, eikä ole ollut mitään mielessäkään, kun olen kirjajuttujen kanssa painiskellut. Oikea ranne meinaa oikkuilla, joten yritän senkin takia vähän olla varovainen. Suurin syy on kuitenkin etten ole ehtinyt enkä jaksanut nyt keskittyä.