Kategoriat: Ajankohtaista

Edellinen hääparimme, joka on siis ollut naimisissa 18 kk.

Vesisade aamusta lähtien

Pari päivää oli niin suloinen kesälämpö. Tänään sadetta on piisannut koko päivän. Olen hyödyntänyt päivän sisähommiin.

"Sisähommat" ovat olleet, yllätys,yllätys, kirjoittamista : ) Taas on oikea ranne vähän tunnoton, joten pitäisi paussata, mutta ei huvita. Nyt laitoin leivät uuniin, ja toiset odottavat vuoroaan. Rieskan leipominen vielä edessä.

Hääpari on palaveeraamassa juontajien kanssa juuri. Huomenna Jyrki ja Maarit tulevat meille, ja nuoriso porhaltaa Raippaluotoon hääpaikkaa järjestelemään. Tehkööt raskaat työt, minä menen keskiviikkona katsomaan päältä. Ei vainkaan, eiköhän siellä jotain hommaa löydy. Esimerkiksi kahvin tarjoilua kökkäväelle, jos ei muuta!

Viime päivät olen parannellut, korjaillut ja kunnostanut. Nimittäin kirjoituksiani. En ole ehtinyt lehtijuttuja kirjoittaa, kun olen kirjaani rustannut. Vire on päällä, mutta kipeytynyt käsi hidastaa luomisprosessia. Eikö kuulosta hienolta; kuin parempikin taiteilija!

Paussit ovat paikallaan; ehdin lukea ja tehdä muuta. Kuten käydä sairaalassa ja kaupassa. Eilen olin juontamassa kesäseurat. Vein kahvit mennessäni kirkkoväelle. Kitaran raahasin myös. Tarkemmin ajatellen Ari sen teki: siis pyörätuolin kahvassa meni kolme termospullolaukkua ja kitara. Ja mies kyydissä vielä. Kaiken toiminnan onnistumisen takaa HUIPPUORGANISOINTI : )

Menossa on hyvä kirja. Olen katsonut joitakin osia Pieni talo preerialla -sarjasta, ja lisää on luvassa. Siirrän sohvan tähän koneen viereen, ja filminautinto on valmis. Ehkäpä tänään ehdin filmistellä leipomisen jälkeen.

Joten kiirettä pukkaa. Olen ihmeen rentona häiden suhteen. Nämähän on tuttua puuhaa meikäläiselle. Vastahan oli Jyrkin ja Maaritin häät, joten eiköhän näistäkin selvitä. Näin sanoo kokemuksen syvällä rintaäänellä Morsiamen Äiti.

Saapaskeliä piisaa!