Kategoriat: Ajankohtaista

Kesäkuussa toivon tapaavani taiteiljaystäväni, tuon siilin(itse olen jänis)

Puolipilvistä tänään, kylmähkö tuuli jälleen. Pari tippaa tuli vettäkin, mutta pyykit ehtivät kuivua

Eilen pyöräilin ja aurinko paistoi. Totta puhuen en käyttänyt lippaa tai aurinkolaseja, joten oma syy, että tuli pää kipeäksi ja muutenkin huono olo. Yleensä minulla päivettyy vain naaman alaosa, kun yritän suojata silmiäni, mutta nyt yritin vähän tasapainottaa väritystä. Taidan lopettaa yrityksen. Paitsi että nyt ovat aurinkolasit hukassa.

Tänään luin totuuksia Naislahjakkuus - kirjasta. Kuulemma matemaattisesti lahjakkaat naiset tai miksei miehetkin kenties, ovat eläneet tasapainoisen lapsuuden. Ne taas, joilla on ollut enemmän tai vähemmän ongelmallista tämä maallinen vaellus, päätyvät lahjakkuuksineen kirjoittamaan tai muuten taiteellisiksi. Mitä tuohon sanoisin. En sano mitään, vaan jatkan vimmatusti kirjoittamista. Sitä kautta on helpointa ilmaista itseään.

Tänään löysimme morsiamellemme morsiuspuvun! Tosi hyvälle tuntuu! Jo lauantainahan seikkailimme pukupuljuissa nuuskimassa, mutta nyt tärppäsi. En kerro enempää, mutta perästä kuuluu, ja ehkä näkyykin. Kyllä ystävällisyys asiakaspalvelussa on a ja o. Nytkin olisimme tehneet ehkä eri valinnan, mutta johtuen myyjän alttiudesta palvella, päädyimme kyseisen putiikin asiakkaaksi.

Äitini sanoi usein, kun olin pieni, ja vielä viime aikoinakin, kun en ole siis enää pieni: - On se kiva, kun mulla on yksi tytär! Huomaan itse hokevani Terhille samaa virttä tämän tästä.

Työssä piirtelimme tänään pilakuvia. Se sopii hyvin näin viimeiselle työviikolle. Siis lasten kanssa teimme toisistamme. Oma piirustustaitoni on sitä taiteellisuuden luokkaa, että pilakuvia niistä tulee, vaikka yrittäisin ihan näköisiä vääntää. Paras heittäytyä suosiosta pilailupuolelle.

Kerran eräs lapsi ihmetteli tekemääni koiraparkaa, että ootko sä NOIN HUONO piirtämään...Revi siitä sitten iloa, kun on tosissaan yrittänyt. Tosin pitäydyn koira-prototyypissäni kansakoulun englannin kirjassa olleeseen kuvaan lähes 40v sitten, ja kissani on aina istuva, häntä oikealla puolella. Orava taas naama vasemmalle, ja häntä oikealla. Päiväkodin muksuille ne kelpaavat yleensä, mutta nämä koululaiset osaavat vaatia laatua. Eivät tosin saa sitä tässä tapauksessa, ainakaan kuvien suhteen.

Saa nähdä millainen väsymys iskee, kun loma alkaa. Lamaan ei ole tosin aikaa, sillä heti maanantaina meillä on tupperware-esittely. Tiistaina Raamatunkääntäjillä on rukouspiiri; ei tosin meillä tällä kertaa. Ja sitten olen aikeissa ampaista Helsinkiin, jos puhtia riittää. Katsotaan toteutuvatko suunnitelmat.

Nyt ainakin väsyttää, joten taidan käydä vaakaan lukemaan. Johan kävinkin uimassa töistä tullessa. Sairaalassa en tällä kertaa käynyt, sillä mukana pyöränsarvessa oli 9 lakanaa(siis pussissa tietysti).
Joten hyvää toukokuun viimeistä viikkoa itse kullekin lukijalleni!