Kategoriat: Ajankohtaista

Lumisade. Joillakin viisailla talvirenkaat autossa edelleen ; )

Eilen olimme pari tuntia kahvilla sairaalan kuppilan edessä Ari, Tero, Tatu ja minä. Helikin siihen tuli kanssamme rupattelemaan. Aurinko näyttäytyi, lopulta vain pilven takaa, mutta tarkenimme hyvin, kun ei tuullut.

Tänään vastaavasti päivä alkoi hienolla säällä, mutta sitten tuuli toi lumisateen mukanaan, ja päivä on ollut RUMA. Aamulla olin kirkossa, lastenmessussa, ja pyhäkoululaisemme suoriutuivat hienosti esirukouksista. Kirkkokahvilla oltiin, totta kai.

Heräsin aamulla joka tapauksessa päänsärkyyn, ja aamukirkon jälkeen tein lukujärjestyksen muutoksen: kun Ari tuli kotiin, emme lähteneet kirkkoon ensinkään. Kuuntelimme sen sijana tv 7: sta hienon pianokonsertin ja muutakin. Vähän oli matalavireinen päivä, kuten usein viikonloppuna, mutta näin käy usein. Minua kuitenkin helpotti, kun voimia säästyi kotipäivää pitämällä.

Huomenissa on taas iltapyhäkoulu, josta kyllä nautin, vaikka väsyttääkin. Pari kertaa enää, ja sitten on jo kevätjuhla. Työkaverin kanssa suunnittelimme jo työpäiväkamman tekemistä seinälle. Kesäkuu kun koittaa, niin lomantarve on ilmeinen molemmilla! Työpari tulee huomenna töihin, toinen jää sairaslomalle. Minä siis yritän sinnitellä terveenä. Kesäloman myötä tytärkin saapuu kotiin. Mukavaa! Ja minulla on jotain kesäsuunnitelmia ITSELLENI varattuna.

Mutta nyt lepoilua taas. Työstän sairaalakirjoitustani edelleen. Katsotaan mitä teen sen kanssa. Siunattua uutta viikkoa teille lukijani!