Kategoriat: Ajankohtaista

Maijan tups`ukot rivissä, Eikös taitavia meidän pikku Oravat!

Olimme veljeni 50-vuotispäivillä Reisjärvellä poikien ja miniän kanssa sunnuntaina. Reissussa näimme paljon sukulaisia. Viikonloppuna sain siis pitää vieraina poikaa vaimoineen ja pelasimme jopa erästä lautapeliä, jonka minä tietysti hävisin. Pelin loppupuolella aloin tosin jopa hiukan oivaltaa peliä. Afrikan tähti on sentään aika helppo tuollaisten Puerto Ricojen rinnalla, mutta saivatpa aivot työtä.

Eilen olin sairaan väsynyt. Olin aamupäivän kakkosilla sijaisena koulussa ja se verotti viimeisetkin voimat. Illalla tuntui aika synkältä, mutta risukasaan säteili sentään ystävien rukoukset, ja niinpä aamulla olin aivan eri ihminen! Kiitos esirukoilijoille ja hyvälle Jumalalle.

Lähden kiitämään sairaalan kautta. Palautan jakkarat, jotka edelleen kolistelevat auton perässä kuin mitkäkin kummitukset. Eilen piti tehdä kierros palautellen muitakin takataskuun jääneitä avaimia. Tiedän olevani loman tarpeessa, ja sehän koittaa tuota pikaa. Tosin sen jälkeen taitaisi olla loma taas paikallaan, mutta aika näyttää.

Joten kuulumisiin taas kun sytyttää.

Vanhin veljeni siirtyi 50kymppisten joukkoon. Koko lapsuuden perheeni.