Kategoriat: Ajankohtaista

Kotiseurat

Tervehdys ystävänpäivänä jokaiselle lukijalleni!

Aurinko alkaa nostaa päätään, kevät on tulossa. Vielä on helmikuu ja talvi, kylmä tuuli ja viima. Mutta on jo merkkejä siitä mitä tulossa on.

Samoin elämme vielä keskellä hengellistä pimeyttä monessa asiassa. Rukouksessa kuitenkin voimme kokea sen, että jotain uutta on tulossa. Emme tiedä, mitä se on. Mutta sen tiedämme, KUKA on tulossa. Hän on Jeesus Kristus, ja Hän tulee Raamatun lupauksen mukaan. Siinä on ainoa toivomme pimeässä maailmassa.

Minä ainakin olen pettynyt ja väsynyt itseeni. Ei minusta ole mihinkään. Kuitenkin tiedän, että Jeesuksessa minulla on kaikki, mitä tarvitsen.

Taas kerran flunssa yrittää päälle, ja näen ympärilläni sairaita, väsyneitä, apua tarvitsevia ihmisiä. Näin käy silloin, kun itsekin olen väsynyt ja levon tarpeessa. Minulla ei ole antaa mitään kenellekään, mutta tiedän, mistä apua saa. On annettava itsensä kokonaan Jumalalle, ja Hän antaa sen mitä tarvitsen, mitä jokainen meistä tarvitsee.

Jos minulta kysyt, miten Ari voi, en tiedä. Näen tilanteet aina sen valossa, miten itse voin. En osaa sanoa, miten paljon Arin vointi vaikuttaa omaani, tai omani häneen. Kun hän on tavallista mykempi, en tiedä, masennunko siitä, niin etten jaksa olla siellä viittä minuuttia kauempaa. Voi olla niinkin, että Ari vaistoaa, näkee ja tajuaa minun väsymykseni, ja sen takia hän menee lukkoon. En siis voi antaa koskaan suoranaista vastausta Arin vointiin. Hän vaikuttaa minuun ja minä häneen. Me olemme yhtä.

Illansuussa jatkan tätä kirjoittelua. Kiitos posteista, kirjeistä, korteista, viesteistä. Päivä on ollut uuvuttava, päänsärkyinen, väsyttävä. Näitä pimeitä päiviä Raamattu lupaa meille paljon, joten otetaan vastaan. Kaikki on kuitenkin ihan hyvin. Kiitollinen mieli väsymyksen keskellä.

Kotiseurat olivat onnistuneet. Laitan kuvan Vaimojen ääni -lauluryhmästä. Lauloivat moniäänisesti ja kauniisti. Reino Valkama julisti evankelistan syvyydellä. Veisasimme ja rukoilimme. Kiitos kaikille jotka olitte, kiitos teille jotka rukoilitte. Jatkamme matkaa!

Hyvää ystävänpäivää!