Kategoriat: Ajankohtaista

Tulin pyörällä kaupasta. Pyörätie oli jäinen ja liukas vaikkakin hiekoitettu. Katuvalot valaisivat tietä, ja se näytti peilikirkkaalta. Pelkäsin koko ajan kaatuvani, ja ajoni oli epävarmaa. Kun sitten auton valot valaisivat tien, näin, kuinka pyörätie oli täysin hiekoitettu, ja tuntui naurettavalle ajatus, että siinä voisi kaatua.

Kumpikaan valo ei näyttänyt koko totuutta. Toinen näytti vain jäisen tien, toinen vain hiekoituksen. Taivaallinen valo on erilainen. Se näyttää totuuden. On syytä kulkea valvoen tietään. Ei pidä aliarvioida jään vaikutusta.

Mikä on tärkeää elämässäni? Erittäin merkittävää on luottamus Jumalan hyvyyteen ja rakkauteen. Jos menetän sen, iskee katkeruus ja pelko. Niin kuin jäisellä tiellä, jos näkee vain jään. Jos ei näe hiekoitusta, ei uskalla edetä ollenkaan.

Milloin luottamukseni sitten horjuu? Se horjuu silloin, kun Ari voi huonosti. Toisaalta silloin rukouselämä elpyy ja syvenee. Jumala on ollut uskollinen ja luotettava. Hän ei ole pettänyt milloinkaan. Jos jokin on mennyt pieleen, vika ei ole ollut Jumalassa, vaan itse en ole ollut kuuliainen ja totellut.

Jumala käskee ihmistä pysymään erossa noituudesta ja pimeistä voimista. Kuitenkin monet uskovat lukevat Harry Pottereita ym. noitakirjallisuutta. Ajatellaan, että se on vain satua. Kenties ajatellaan, että oma arvostelukyky on sen verran kehittynyt, että otan sieltä vain sen mikä on hyvä, tai pidän sitä satuna ja naureskelen vain miten lapsellista. Tai että olisi lapsellista ottaa niin todesta satukirjoja. Minä en pysty ajattelemaan noin. Olen tullut huomaamaan, että olen hyvin heikko ihminen. Olen täysin arvostelukyvytön mitä tulee hengellisiin asioihin. Jos ei Pyhä Henki kirkasta minulle, en pysty arvioimaan mitään. Omalla järjelläni ja viisaudellani on tomun arvo, mitä tulee hengellisiin totuuksiin. Vain Pyhä Henki voi tehdä eläväksi hengelliset asiat. Siksi en uskalla leikkiä yhtään noituuksilla enkä kehota siihen muitakaan.

Olen kiitollinen luonteenpiirteestä, jonka olen isältäni perinyt. Se on ehdottomuus. Joskus se voi olla huono asia, mutta hengellisessä elämässä sitä tarvitaan. Emme tule koskaan uskonelämässä niin vahvoiksi, että voisimme ohittaa Jumalan varoitukset. Tällä kertaa haluankin varoittaa vakavasti lukijoitani olemaan kuuliaisia Jumalan puheelle.

Jouluna odotamme ehkä pelkkää ihanuutta ja iloa. Pyydän kuitenkin, hyvät, arvoisat lukijani, teitä rukoilemaan kanssani tänä jouluna rauhaa koteihin ja rauhaa ihmissydämiin. Rauhanruhtinas, Jeesus Kristus vain voi tuoda rauhan ihmisen sydämeen, ja sitä kautta ympäristöömme.

Jos voit, niin rukoile kanssani seuraava rukous: Rakas Jumala. Jeesuksen Kristuksen, Vapahtajamme nimessä haluan rukoilla sinua. Tahdon sanoutua irti kaikesta noituudesta, okkultismista ja kirouksista, joita olen elämässäni suosinut, tai jotka vaikuttavat elämässäni. Anna minulle anteeksi. Puhdista sydämeni verelläsi kaikesta väärästä, ja anna Pyhä Henki sydämeeni. Anna sen ohjata minua, niin että löydän oikean Valon tielleni enkä kulje pimeässä. Ilman sinua en osaa enkä kykene tekemään mitään hyvää. Siunaa kotimme, ja anna rauha rauhattomiin ihmissydämiin. Kiitos Jeesus, että suostuit syntymään tänne pimeään maailman minunkin tähteni. Kiitos Jumala, että teet minut puhtaaksi Jeesuksen tähden niin että rauha täyttää sydämeni. Aamen.

"Rauhan minä annan teille, minun rauhani. Sen minä annan teille. En minä anna teille niin kuin maailma antaa. Älköön teidän sydämenne olkoon levoton, älköönkä peljätkö."

Jumalan siunausta tähän Jouluusi!