Kategoriat: Muu kirjoitus

Kirjoitus on julkaistu ennen 19.04.2005 eikä tarkkaa julkaisuajankohtaa ole tallennettu.

1/93

"Älkää kääntykö vainajahenkien puoleen, älkääkä kysykö neuvoa tietäjiltä, ettette saastuttaisi itseänne. Minä olen Herra, teidän Jumalanne." 3 Moos. 19:31

Viittaan 17.1. Pohjalaisen kirjoitukseen Rauhan ja rakkauden lähettiläs rajan takaa. Hyvin kyseenalaista rauhaa tarjotaan mainitussa kirjoituksessa. "Sillä vääriä messiaita ja vääriä profeettoja ilmaantuu, ja he tekevät tunnustekoja ja ihmeitä johtaakseen, jos mahdollista, valitut harhaan. Pitäkää siis varanne. Minä (Jeesus ) olen ennalta ilmoittanut teille kaiken," Mark 13:22,23

"Minä jätän teille rauhan. Oman rauhani minä annan teille, en sellaista, jonka maailma antaa. Olkaa rohkeat, älkääkä vaipuko epätoivoon." Joh 14:27. Näin lupaa Jeesus ja hänen omansa voivat sen todistaa todeksi. Lisäksi Jeesuksesta sanotaan: "Hän on se kivi, joka ei teille rakentajille kelvannut, mutta josta on tullut kulmakivi. Ei kukaan muu voi pelastaa kuin Hän. Mitään muuta nimeä, joka meidät pelastaisi, ei ole ihmisille annettu koko taivaankannen alla." Apt. 3:11,12

Paula Hakkola