Kategoriat: Muu kirjoitus

Kirjoitus on julkaistu ennen 19.04.2005 eikä tarkkaa julkaisuajankohtaa ole tallennettu.

1/97 vähän muunneltuna.

"Meidän kristittyjen, jos olemme eläneet kunnolla täällä maan päällä, ei ole syytä pelätä kuolemaa, sillä meille on varattuna paikka taivaassa." Näin kirjoitteli "sitoutumaton ajattelija" 1/97 Pohjalaisessa.

Raamatun opetus on, että kaikki ovat poikenneet pois, aivan kaikki ovat käyneet kelvottomiksi. Ei ole ketään, joka tekee sitä, mikä on hyvää, ei ainoaakaan. Jeesuksen Kristuksen kautta meille julistetaan synnit anteeksi, ei kunnolla elämisen ansiosta. Jokainen joka uskoo, kelpaa Jumalalle Jeesuksen tähden. Tällainen ihminen on vapaa kaikesta syyllisyydestä. Room ja Apt.

Voimme alkaa elää "kunnolla" taivaskelpoisesti, Jumalan silmissä, sen jälkeen, kun Hän on kutsunut meitä, ja me olemme ottaneet kutsun vastaan. Siitä alkaa kilvoittelu, Jeesuksen seuraaminen.

"Minun lampaani kuulevat minun ääntäni, ja minä tunnen ne, ja ne seuraavat minua. Minä annan heille iäisen elämän, eivätkä he ikinä huku, eikä kukaan ryöstä heitä minun kädestäni. Isäni, joka on antanut heidät minulle, on kaikkein suurin, eikä kukaan voi ryöstää heitä Isäni kädestä. Minä ja Isä olemme yhtä." Joh 10: 27-30

Paula Hakkola