Kategoriat: Ajankohtaista

2004 -  tuo essu minulla vielä

Lauantai-iltana

2014

Syksyllä 20 vuotta sitten vanhin poikani oli aloitteleva tietokonealan ekspertti. Hän ehdotti, että voisi tehdä minulle kotisivut, kun minä niin tykkään kirjoittamisesta. Se tuntui jännittävältä ajatukselta, vaikka epäilin, osaisinko. Mutta kun sain ohjeet ja neuvot ja myöhemmin monet ohjelman uusimiset ja päivitykset, niin tähän asti on tultu.

2024

Kiitos sinulle, arvoisa lukijani,

joka nyt luet rivejäni. Jos joku on ollut lukemassa juttujani alusta asti, se olisi kiva kuulla. Ehkei sellaisia ole, en tiedä. Joistakin ihmisistä on tullut ystäviä, joiden puolesta rukoilen - he ovat antaneet palautetta ja olemme olleet yhteydessä jollakin lailla. Suuri osa teistä on minulle kuitenkin tuntemattomia, ja sehän kuuluu kai tähän pelin henkeen, että lukija voi lukea ja antaa palautetta, jos jaksaa, ehtii ja kokee tarpeelliseksi. Niin saakin olla. Minua kannustaa kirjoittamaan se, että joku saa kirjoituksistani jotain hyvää itselleen. Toivon, että voisin vielä kirjoitella monta vuotta, mutta se jää nähtäväksi.

Sulillansa hän sinua suojaa, ja sinä saat turvan hänen siipiensä alla. -Psalmista 91

Oletko ajatellut,

Valoa parvekkeella iltamassa tänään

mitä nuo siivet tarkoittavat? Minä ajattelen, että ne tarkoittavat Jeesuksen ristiä. Jeesus on levittänyt kätensä ristille, kantanut syntimme, sovittanut sinut ja minut Jumalan kanssa, välitimmepä se siitä tai emme. Ja hän vain odottaa, että me menisimme turvaan hänen siipiensä suojaa. Minä tahdon olla siellä, tulethan sinäkin, hyvä lukijani, ellet jo ole!

Rakkaitani, mies ja lapsenlapsia

Juttuni on nyt katkennut

monta kertaa, joten jätän sen nyt tähän, olen väsynyt. Olen käynyt uimassa lähirannassa joka päivä tällä viikolla ja se on ollut ihanaa. Öisin valvon pari tuntia, sen jälkeen ehkä saan nukutuksi vielä pari tuntia. Aamuyön rukous- ja lukuhetkestä on tullut minulle tärkeä ja merkittävä.

Huomenna menemme messuun aamulla,

Sepolla on suntiovuoro, minulla keittiövuoro. Huomisiltana saamme pienen yövieraan ja maanantaina meille pyöräilee koululaisia. On syyslomaviikko. Meille on tulossa mukavia vieraita, näitä omia rakkaita lapsosia.

Toivotan siunattua lokakuuta edelleen, rakas lukijani. Meillä on lukemisen aika mieheni kanssa, sitten nukkumaan!