Kirjoita vieraskirjaan

Annukka
08.11.2018 07:27
Sivu löytyi: Olen vakiovieras

Hei!
Lautasen reunalta ryystäminen on Nivalalainen tapa.Isä kertoi mm Kyösti Kallion tällätavalla tehneen.Mitähän ne eduskunnan hienohelmat nyt sanois!

Paula
10.11.2018 07:31

Itse muistan sen, että mummu ja muutkin vanhat ihmiset joivat kahvinsa lautaselta, sokeripala suussaKodikas muisto!

Tupsukka
29.10.2018 17:39

Tosi hieno tuo kimppahommasiunausta loppujen kissojen tekemiseen ja myös pakettien saajille, että saavat myös siunauksen lahjojen mukana.
Ja kaikille kimpassa mukanaolijoille.

Hienoa!

Paula
30.10.2018 21:07

Kiitos, TupsukkaOli todella hieno tapahtuma tuo pakettien koonti taas kerran - aina vaan paranee, kun tulee rutiinia ja Jumalan siunaus on mukana

Seijaj
29.10.2018 09:17

Paula, hienoa, että joulupaketit ovat nyt lähtövalmiina! Upeaa talkootyötä! Kiitos sinulle! Ja tietysti kaikille muillekin.
Olen taas mukana samalla tavalla kuin tähänkin asti. Pienesti. Mutta kuitenkin.
Kävelykilometrejä kertyy sinulle vauhdilla. Minun kävelyni loppui yllättäen muutama kuukausi sitten jalkapohjien ja kantapäiden tulehdukseen. On kauhean kipeä vaiva. Kolmas lääkärireissu auttoi: sain kortisonipiikit. Vielä sattuu, mutta kyllä näillä jaloilla jo kävelee. Jumpata pitää, venytellä ja venytellä...
Niin että ei ole itsestään selvyys sekään, että pystyy astelemaan eteen päin.

Hauskaa, että käyt myös itseäsi hoidattamassa. Kyllä se piristää ja ilostuttaa!!

Paula
30.10.2018 21:06

Kiitos, Seija, että olet edelleen mukana
Joo, edes käveleminen ei ole itsestään selvyys. Ja tänään luin jostakin, että ei pidä murehtia vanhenemista... sekään ei ole itsestään selvää, että saamme elää...
Kiva, että pääset jo liikkumaan! Siunausta, ja palaamme

Tupsukka
04.10.2018 20:19

Juu tämä lankojen haku sai onnellisen lopun. Jollei törttöilisi näin paljon,elämä olisi aika paljon tylsempää.
Hyvä idea tuo naisten ilta, siunausta sille

Paula
07.10.2018 20:03

Joo, törttöily tuo kyllä lisämakua elämään
Naistenilta oli oikein onnistunut!

Tupsukka
01.10.2018 21:26

Kristuksen tunteminen on kyllä elämämme tärkein asia.

Minulla ompelu ei suju, kutominen sitäkin enemmän. Olet kyllä saanut paljon aikaiseksi kun käyt vielä töissäkin.

Itse olen monta päivää etsinyt kahta lankakerää. Piti vaan ottaa ne yhdestä pussista ja alkaa kutoa niistä huivia. Olen penkonut maat ja mannut ja ihmetellyt, ei ole enää paikkaa mistä hakea. Tänään kun lähdin pyörällä ja laitoin kaulahuivin kaulaani, tajusin että tässähän ne langat on kudottuna huiviksi jo joskus aiemmin. Olen tuota huivia pitänyt jo monta päivää

Kiva patikkareissu teillä.

Paula
04.10.2018 18:53

Kyllä naurattaa tuo sun huivijuttuIhana kuulla, etten ole ainoa söhlääjä muistini kanssa! On kuitenkin mukava, kun sitten jossain vaiheessa edes huomaa, missä kadonneet langat tai muut tavarat ovat, eikö vaan

lillukka
30.09.2018 16:35

Kiitos, sain taas uuden laulun soimaan mielessäOikeastaan nämä kaksi laulua soivat nyt vuorotellen. Tuo "Toistemme eestä rukoilemme, siks kunnes kohdataan---", sopii nyt mm. erääseen ihmiseen, joka on minulle tärkeä, mutta en ole saanut tavata pitkään aikaan.

Ihania mekkoja, ja essun myös, olet tehnyt! Olet kyllä ahkera.

Kiitos myös hartaudesta tämän päiväisessä tekstissä. Tätä evankeliumia ei voi koskaan korostaa liikaa, eikä liian usein!

Paula
01.10.2018 20:03

Joo, kyllä minä olen ahkera, siihen tulokseen olen tullut itsekinSe on sukuvika

Seijaj
28.09.2018 20:59

Hei, Paula
Viimeinkin pääsin lukuvauhtiin Punaisen höyhenen keittiön -kirjan kanssa. Ja tykkäsin kovasti. Tosin se kirja olisi vaatinut vielä oikoluvun suomalaiselta kustantajalta.
Syksy ja talvi eivät ole kivoja vuodenaikoja. Kirjoituksesi tuovat valoa pimeneviin päiviin.
Voimia ja jaksamista!

Paula
29.09.2018 10:38

Seija, hei - lisää kivoja kirjoja luettavaksi: Kymmenen unelmaani! -Ei mikään maailman huippu, mutta sellainen kuitenkin, että luin yhdeltä istumalta (lue: yhdellä sohvailulla suunnilleen)
Kiva kuulla, että kirjoitukseni edelleen palvelevat lukijoita, myös sinua, Seija

lillukka
26.09.2018 23:23

Tällä Lillukkakin pitkästä aikaa. Ja minäkin olen lueskellut tekstejäsi, mutta jäänyt vaan kirjoittelematta. Monenlaista ollut - mm. kohta alkava putkiremontti---.

Kiitos tämänpäiväisestä. Ja varsinkin ajatuksista koskien Jumalan armoa. Yksinkertaista, mutta ihanaa, kun sen oikein taas sydämestään ymmärtää. Ja kiitos ylistyslaulusta! Sepä jäi nyt soimaan mieleen. Saa soidakin, että muistan, mitä siinä sanotaan. "Soikoon uusi laulu Jumalalle----!"

Paula
29.09.2018 10:35

Laulu siirtyi siis sinulle, LillukkaItselläni soi tänä aamuna vuorostaan laulu
Toistemme eestä rukoilemme - vanha hengellinen laulu sekin! Ehkä sekin siirtyy jollekin toiselle myös laulettavaksi
Siunausta putkiremonttiin

Anitta
23.09.2018 21:24
Sivu löytyi: Olen vakiovieras

Tervehdys pitkästä aikaa. Lukenut olen kirjoituksisasi kyllä, mutta ei ole tullut kommentoitua. Lienee lämpimän kesän syytä mokoma velttous.
Sievin Muttimarkkinoillekaan en lähtenyt helteen takia. Kokkolassa kävin pari päivää sitten. Oli hienoa viettää kokonainen päivä metsässä, vaikka haravapoimijat olikin jo keränneet parhaat päältä. Tulin sieltä perjantaina junalla ämpärillinen puolukoita mukana. Olit tullut junalla Ylivieskasta Seinäjoelle. Emme kai sattuneet samaan junaan. Lähdin Kokkolasta 13.54 lähtevällä junalla ja istuin toisessa kerroksessa, vaunu 1. Junassa oli tilaa Seinäjoelle asti, mutta sitten täynnä loppumatkan. Kaikille ei ollut istumapaikkaa.
Sinulla on ihana perhe ja suku kun voitte tavata usein. Se on suuri rikkaus. Minun ainoa lapsenlapseni muutti Unkariin hevostilalle. Onneksi on netti ja sen kautta voi hiukan pysyä ajantasalla tapahtumista.
Mukavaa syksyä sinulle!

Paula
25.09.2018 07:55

Anitta hei, pitkästä aikaa
En sattunut samaan junaan, menin jo varhaisella takaisin kotiin.
Asuupa sinun lapsenlapsesi sitten kaukana - ei muuta kuin hevostilalle vierailemaan, jos mahdollista ja voimat riittävät - ja onneksi netti mahdollistaa yhteydenpidon kauaskin
On tämä maailma muuttunut ihmeelliseksi, kun kaikki on ikään kuin lähellä. Ja toisaalta kaikki on ikään kuin kaukana ja monet ihmiset ovat yksinäisiä
Mukavaa syksyä sinullekin - terveyttä ja iloa jokaiseen päivään riittävästi

Tupsukka
20.09.2018 20:47

Otin taas väärästä paikasta emojin kun tuli pelkkiä kysymysmerkkejä, piti olla

Paula
23.09.2018 18:45

Ei haittaa