Kirjoita vieraskirjaan

Tupsukka
04.10.2018 20:19

Juu tämä lankojen haku sai onnellisen lopun. Jollei törttöilisi näin paljon,elämä olisi aika paljon tylsempää.
Hyvä idea tuo naisten ilta, siunausta sille

Paula
07.10.2018 20:03

Joo, törttöily tuo kyllä lisämakua elämään
Naistenilta oli oikein onnistunut!

Tupsukka
01.10.2018 21:26

Kristuksen tunteminen on kyllä elämämme tärkein asia.

Minulla ompelu ei suju, kutominen sitäkin enemmän. Olet kyllä saanut paljon aikaiseksi kun käyt vielä töissäkin.

Itse olen monta päivää etsinyt kahta lankakerää. Piti vaan ottaa ne yhdestä pussista ja alkaa kutoa niistä huivia. Olen penkonut maat ja mannut ja ihmetellyt, ei ole enää paikkaa mistä hakea. Tänään kun lähdin pyörällä ja laitoin kaulahuivin kaulaani, tajusin että tässähän ne langat on kudottuna huiviksi jo joskus aiemmin. Olen tuota huivia pitänyt jo monta päivää

Kiva patikkareissu teillä.

Paula
04.10.2018 18:53

Kyllä naurattaa tuo sun huivijuttuIhana kuulla, etten ole ainoa söhlääjä muistini kanssa! On kuitenkin mukava, kun sitten jossain vaiheessa edes huomaa, missä kadonneet langat tai muut tavarat ovat, eikö vaan

lillukka
30.09.2018 16:35

Kiitos, sain taas uuden laulun soimaan mielessäOikeastaan nämä kaksi laulua soivat nyt vuorotellen. Tuo "Toistemme eestä rukoilemme, siks kunnes kohdataan---", sopii nyt mm. erääseen ihmiseen, joka on minulle tärkeä, mutta en ole saanut tavata pitkään aikaan.

Ihania mekkoja, ja essun myös, olet tehnyt! Olet kyllä ahkera.

Kiitos myös hartaudesta tämän päiväisessä tekstissä. Tätä evankeliumia ei voi koskaan korostaa liikaa, eikä liian usein!

Paula
01.10.2018 20:03

Joo, kyllä minä olen ahkera, siihen tulokseen olen tullut itsekinSe on sukuvika

Seijaj
28.09.2018 20:59

Hei, Paula
Viimeinkin pääsin lukuvauhtiin Punaisen höyhenen keittiön -kirjan kanssa. Ja tykkäsin kovasti. Tosin se kirja olisi vaatinut vielä oikoluvun suomalaiselta kustantajalta.
Syksy ja talvi eivät ole kivoja vuodenaikoja. Kirjoituksesi tuovat valoa pimeneviin päiviin.
Voimia ja jaksamista!

Paula
29.09.2018 10:38

Seija, hei - lisää kivoja kirjoja luettavaksi: Kymmenen unelmaani! -Ei mikään maailman huippu, mutta sellainen kuitenkin, että luin yhdeltä istumalta (lue: yhdellä sohvailulla suunnilleen)
Kiva kuulla, että kirjoitukseni edelleen palvelevat lukijoita, myös sinua, Seija

lillukka
26.09.2018 23:23

Tällä Lillukkakin pitkästä aikaa. Ja minäkin olen lueskellut tekstejäsi, mutta jäänyt vaan kirjoittelematta. Monenlaista ollut - mm. kohta alkava putkiremontti---.

Kiitos tämänpäiväisestä. Ja varsinkin ajatuksista koskien Jumalan armoa. Yksinkertaista, mutta ihanaa, kun sen oikein taas sydämestään ymmärtää. Ja kiitos ylistyslaulusta! Sepä jäi nyt soimaan mieleen. Saa soidakin, että muistan, mitä siinä sanotaan. "Soikoon uusi laulu Jumalalle----!"

Paula
29.09.2018 10:35

Laulu siirtyi siis sinulle, LillukkaItselläni soi tänä aamuna vuorostaan laulu
Toistemme eestä rukoilemme - vanha hengellinen laulu sekin! Ehkä sekin siirtyy jollekin toiselle myös laulettavaksi
Siunausta putkiremonttiin

Anitta
23.09.2018 21:24
Sivu löytyi: Olen vakiovieras

Tervehdys pitkästä aikaa. Lukenut olen kirjoituksisasi kyllä, mutta ei ole tullut kommentoitua. Lienee lämpimän kesän syytä mokoma velttous.
Sievin Muttimarkkinoillekaan en lähtenyt helteen takia. Kokkolassa kävin pari päivää sitten. Oli hienoa viettää kokonainen päivä metsässä, vaikka haravapoimijat olikin jo keränneet parhaat päältä. Tulin sieltä perjantaina junalla ämpärillinen puolukoita mukana. Olit tullut junalla Ylivieskasta Seinäjoelle. Emme kai sattuneet samaan junaan. Lähdin Kokkolasta 13.54 lähtevällä junalla ja istuin toisessa kerroksessa, vaunu 1. Junassa oli tilaa Seinäjoelle asti, mutta sitten täynnä loppumatkan. Kaikille ei ollut istumapaikkaa.
Sinulla on ihana perhe ja suku kun voitte tavata usein. Se on suuri rikkaus. Minun ainoa lapsenlapseni muutti Unkariin hevostilalle. Onneksi on netti ja sen kautta voi hiukan pysyä ajantasalla tapahtumista.
Mukavaa syksyä sinulle!

Paula
25.09.2018 07:55

Anitta hei, pitkästä aikaa
En sattunut samaan junaan, menin jo varhaisella takaisin kotiin.
Asuupa sinun lapsenlapsesi sitten kaukana - ei muuta kuin hevostilalle vierailemaan, jos mahdollista ja voimat riittävät - ja onneksi netti mahdollistaa yhteydenpidon kauaskin
On tämä maailma muuttunut ihmeelliseksi, kun kaikki on ikään kuin lähellä. Ja toisaalta kaikki on ikään kuin kaukana ja monet ihmiset ovat yksinäisiä
Mukavaa syksyä sinullekin - terveyttä ja iloa jokaiseen päivään riittävästi

Tupsukka
20.09.2018 20:47

Otin taas väärästä paikasta emojin kun tuli pelkkiä kysymysmerkkejä, piti olla

Paula
23.09.2018 18:45

Ei haittaa

Tupsukka
20.09.2018 20:46

Eipä tulleet housut vielä ommelluiksi, kun ensin oli flunssa ja sitten menemistä. lauantaiksi luvattu tuulta ja sadetta, jospa silloin.
Ajattelin juuri, kun on tällä viikolla ollut kaksinraamattupiiriä, miten ne virkistävät. Väsyneenä menee ja virkeänä tulee.
Mukavaa ja siunattua reissua????

Tupsukka
18.09.2018 09:45

Toinen toistaan nätimpiä mekkoja! Ite odottelen inspiraatiota ommella lapsenlapselle päiväkotihousuja, kankaat hankittuina. Nyt meinaa iskeä flunssa ja huomenna pitäisi mennä hoitamaan lapsenlasta, jolta tämän flunssan sainkin. Joten poden tämän päivän. Kolotukset on tuttuja, villalla täälläkin niitä hoidetaan.
Niin se on, että kun luottaa että Jumala valmistaa meille kunkin päivän jo etukäteen, luotamme että kaikki on parhaaksemme. Siitä Hänelle kiitos taas kerran!

Paula
20.09.2018 17:03

Jokohan housut sait ommelluksi
Minä sain juuri pari mekkoa menemään ja olen siitä tosi iloinenTuttava kävi ja sovitteli ja otti pari parhaiten sopivaa ja mieluisintaVielä niitä jäi ja lisää on kehitteillä!

TuulaL.
09.09.2018 19:05

Hei, Paula!
Lämmin kiitos kokoamistasi Lukuelämyksistä! Niistä on ollut hyötyä ja iloa!
Terv.Tuula

Paula
10.09.2018 08:20

Ole hyvä, TuulaKiva, että niistä on tosiaan hyötyä jollekin - itselleni on varsinkin, kun en muista jälkeen päin, mitä kirjoja voisi lukea uudestaan. Se ilo unohtamisesta on, että voi lukea uudestaankin