Kirjoita vieraskirjaan

ANNA-LIISA
12.05.2005 22:35

oLIMME hELENA mAUNUKSELAN KANS KUUNTELEMAS MÄKELÄÄ ja selailimme perheesi kuvia ja tutustuimme kotisivuusi. NYT IHMETTELEN TÄSSÄ SÄ KUINKA ELÄMÄSSÄ LASTASI TALUTAT..... jÄTÄMME TEIDÄT TAIVAANISÄN TASKUUN ..SIUNATEN !!!!!!!!
Helena ja Heikki... Anna-Liisa ja Tapani

Paula

Olen itsekin ymmälläni elämäni kulusta. Taaksepäin katsoen kaikessa on ollut selkeä johdatus ja Jumalan hyvä suunnitelma. Ja tiedän että niin on edessäpäinkin, vaikka nyt en ymmärrä enkä käsitä.
Monenlaisia näkymiä Herra on valottanut, mutta pienenä, heikkona ihmisenä jaksan vain tämän hetken.
Pyhä Henki minussa lauloi eräänä aamuna herätessäni laulua "...taivasta varten kasvattaa!" -siis laulusta "joka aamu on armo uus!"
Taivasta varten meitä kasvatetaan. Herra pitäköön meistä kiinni, ettemme mene tämän maailman mukaan.
Siunausta sinne Kyrön suuntaan jamieltä!

pikku-Sari - http://www.manniset.com
07.05.2005 19:34

Iltapäivää!

Pitkästä aikaa tämäkin pikkurouva tänne kirjoittelee...

Ihanaa, kun on näin pitkä viikonloppu! Harri otti perjantainkin vapaata, niin että saatiin valmistella meidän "Serpentiinibileitä" ilman turhia kiireitä. Ja nyt ollaan vasta lauantaissa!

Oli taas tosi kiva ilta, talo täynnä nuorisoa ja itselle ainakin jäi semmoinen tunne, että viihtyivät. Mene ja tiedä! Rukoiltiin, leikittiin, syötiin, opittiin taas jotain uutta Jeesuksesta, taas syötiin ja rukoiltiin.

Flunssakaan ei onneksi kauheesti haitannut, yöllä vähän kuume nousi ja aamulla oli vielä aika huono olo, mutta kiitos esirukouksista, nyt iltapäivällä on jo huomattavasti parempi olo! Eiköhän tämä tästä! Huomenna sitten äitien päivän viettoon ja illalla seuroihin, jHs!

Siu, siskoseni! Enkeleitä kotimatkalle!

Paula

Pyhäiltaa!
siellä taas kirkos nähtiin ja Morogorosta kuultiin mielenkiintosia asioita.
Huomasin ku käveltiin kirkolle, että vaik oli aika väsy, mut ku lähestyttiin kirkkoa niin tuli ilo sydämeen ku tiesin että siellä on srk koolla ja saamme rakentua yhteisestä uskosta. Srk:n keskellä on hyvä olla, ku Jeesus on siellä

Voimia alkavaan viikkoon ja sen haasteisiin

LH-aikuisopiskelija
03.05.2005 20:54

Tervehdys!

Eksyin vahingossa näille sivuille! Kannatti!
Suosittelen ystävilleni! Siunausta!

Paula

Tosi kiva ku eksyit! Voit johdattaa toisia samaan eksymykseen joka toivottavasti kannattaa. Joskus on hyvä eksyä että löytäis hyvät marjapaikat
Siunausta opiskeluusi

Sanna - http://www.pusumaakarit.net
02.05.2005 22:30

Hei!
Äidilläni todettiin tänään MS-tauti. Hän sairasti aivoinfarktin viime syksynä ja on siitä asti mennyt huonompaan suuntaan. Muistan jo vuosien takaa kun hän valitti että aivot ja raajat puutuvat, diagnoosia ei tuolloin vielä tehty. En tiedä miten äitiäni auttaa ja mitä pitää pelätä tulevalta. Mukava kuitenkin lukea teidän tarinaanne MS-taudin kourista.

Paula

Mä oon tosi ilonen jos joku rohkaistuu tai saa jotain näiltä sivuilta. Silloin koen et meidän elämä ei oo turhaa ja sillä on tarkotus. Toivon et meidän elämä vois olla siunaukseks muilleki ja et voisin jakaa sitä mitä on koettu. Sitä vertaistukea!

Varmaan kestää sulatella uutta tietoa. Ajatuksen tasolla sopeutuminen tulee jälkijunassa vaikka kuinka näkis mikä on fyysinen kunto.Jotenki ihminen on semmonen. Ei tahdo uskoa vaikka näkee
Voimia koko suvullesi ja kaikille läheisillesi!

Pertti
29.04.2005 11:12

Siunausta Paula sinulle ja perheellesi. Laula laulu, uusi laulu, laula halleluja Herralle !

Paula

No hei Pertti pitkästä aikaaEn tuonutkaan sulle sitä laulua, josta soittelin kerran, nuotinnettavaksi ku Valo esitti sen joMutta me laulettiin kaiman kans muita lauluja ja nyt olenkin ihan naatti ku naistenpäivät ohiTulin jopa säestäneeksi virsiä ku ei kukaan pätevämpi ilmoittautunuHiki virtas ku niin jännitti. Mut ku pankki oli räjäytetty ei ollu vaikeuksia ajaa päin punasia jos ymmärrät vertauksen; sen jälkeen laulaminen ja soittaminen oli helppoa!
Hyvää vappua sinulle ja perheelle ja siunausta uuteen kuukauteen'
Koitanpa muistaa teidän Aunuksen matkaa; Herra kanssanne kaikilla teillä

Anna-Liisa
27.04.2005 23:09

Hyvää SIUNATTUA yötä ja lepoa. Meillä on tällä viikolla roppakaupalla piirejä, että tarvittais jo lomaa.... raamattupiiri tänään ja oli hyvä olla vain JEESUKSEN armosta saamme ottaa vastaan mitä HÄN meille ja ISÄ antaa emme tekojemme kautta ettei kukaan kerskaisi, eilen oli antennipiiri ja erään ystävän veli sairastaa syöpää ja saimme kantaan hänet yhdessä Jeesuksen turviin ,että saisi häneen nykahtaa on aivan loppusuoralla. Viikonloppuna meillä on nuorten tapahtuma Tervajoella lauvantaina ja sunnuntaina opistojuha, että kyllä pienellä paikalla muurinaukossa pidetään. Kolaroitko itse vai mikä tuli autolle ? KUINKA selviät???? Siunaavin kantavin ajatuksin Anna-Liisa!!!!!!!=:-

Paula

Auto kunnossa. Itse en ollut tällä kertaa syyllinen
Selviän hetki kerrallaan. Liikaa on vaan pienetkin vastoinkäymiset
Arilla on ollut toissayönä hengitysvaikeuksia ja hän on saanut siihen lääkettä, joka avaa keuhkoputkia. Muuten hän oli illalla ok, kun luin hänelle kirjaa ja makoilin hänen tykönään, mutta aina kun yskitti, limaa nousi mahdottomasti eikä hän saanut sitä nieltyä. Se on niin paksua että sillä miehen köyttäis=
Onneksi on imulaite, mutta eihän sitäkään voi käyttää jos Ari ei saa yskittyä limaa ylös. Sitten tulee vaikeuksia. Mutta on vaan uskallettava luottaa. Ari on itse rauhallisuus, täysi lepo ja rauha kaikesta. Minulla on välillä vaikeuksia. Mutta illalla alkaa naistenpäivät Lepikossa Pitkän Sillan kupeessa Raippaluodossa, ja toivon sieltä Jumalan läsnäoloa ja Herran hoitoa. Aiheenakin on Toivon perusta.
Siunattua kevättä ja vappua rakkaat ystävät! Kiitos kun muistatte minua ja meitä

Harri
24.04.2005 10:07

Minäkin jätän "uumerkkini"

\ /
X
/ \

Paula

Kiitos Harri! Mitäköhän sun puumerkki tarkottaa? Ehkä sä seisot siinä käsilläs jalat taivasta kohti! Tuo pää ku olis vähä ylempänä niin passais samaan kroppaan
siunausta päivän ja viikon haasteisiin!Joko on kesäseurat puikkareissa?

Terhi
23.04.2005 17:06

Heips! Ajattelin vain sulostuttaa vieraskirjaasi puumerkilläni!

Hyvää päivänjatkoa!

Paula

Kiitos puumerkistä! Alankin harrastanut pajutöitä lähiaikoina

Anna-Liisa Maki-Reini
19.04.2005 17:43

Aurinko paistaa niin kirkkaasti, että luulisi olevan ulkona lämminkin , mutta kuinka ollakaan meinaasin istuttaa muutaman orvokin mutten tarjennut. Olet TASIVAAN ISÄN lähettämä ihana ihminen, kiitos kun olet avannut tallaisen kotisivun ja tietoa. Pääsin nyt vasta ensikertaa tutustumaan siihen. En voi muuta toivoa kun voimia ja viisautta SULLE tässäkin tehtävässä. Sanaon usein ystävilleni, että Mirja omistaa niin hyviä ystäviä, että Hän hoitaa minuakin, ja samalla tunnen suurta ystävän rakkautta. VOIMIA ja SIUNAUSTA SINULLE ja perheellesi !!!!!!!
Keväisin terveisin Anna-Liisa=;-

Paula

Huomenta ystäväinen siellä Kyröös
Onpa mukava että pääsit sivuille. Mietin juuri aamulla miten tärkeitä ystävät ovat. Sen huomaa etenkin kun on itse väsynyt ja allapäin. Miten ollenkaan jaksaisi jos ei olisi ihmisiä joille voi kertoa huolensa ja väsymyksensä? Ei mitenkään, en ainakaan minä.
Lähden pyörän kans veivaamaan Tammikartanoon lauleskelemaan vanhusten kanssa. Auto on kolarikorjaamossa viikon varmaan; takalasi ja takaosa rutussa. Vien kitaran Arin luo ja jatkan töihin ja sieltä kurssille tänään. Illalla Arin kautta kotiin. Allergiapäänsärky on alkanut. Tämä on sitä aikaa.
Kun vaan jaksettais tänäänkin nostaa katse pois omista huolista niin jaksetaan paremmin
Jeesus Kristus ei muutu, rakastaa meitä tänäänkin. Jumala kuulee rukoukset, huokauksetkin, ja vastaa meille ajallaan ja tavallaan.
Siunausta päivään, rakkaat ystävät ja jatkamme rukouksin

Terhi
18.04.2005 15:13

Ai miten niin SÄ hoksasit painaa F5-nappia??Muistatko, kuka neuvoi tekemään niin?

Paula

Ihan ite painoin nappia. Sitä paitsi turha yrittää viisastella neiti yhtään. Murrrrr|