Kirjoita vieraskirjaan

Harri
13.10.2005 14:51

vaan terveisiä täältä Enosta, missä aurinkokin nousee puoltatuntia ennemmin kuin siellä länsirannikolla
toisaalta se kyllä menee nukkumaankin sen puolituntia aiemmin

Paula

Terveisiä täältä lännestä Tädiltä
Ensi pyhänä kirkos nähdään taas; sieltä ei taaskaan voi olla pois kun aihe ja puhuja on tosi mielenkiintoinen. Rukouksin varmistamme että kaik menee putkeen; eikö vaan
Siunausta ja varjelusta työhön ja matkoihin!

Jyrki - http://koti.mbnet.fi/jyrkiboy
13.10.2005 11:41

Lisäsin tuon miten löytyi -kohdan. Jos sitten raahautuisi koululle...

Paula

Kiitos lisäyksestä! Jotkut löytävät tänne googlen kautta; itse en ole kerennyt kokeilla edes koko googlea vielä. Jotkut tuttujen kautta saavat tiedon. Jotkut; niin mistä? Se on kiva kuulla!
Pitääkö huomennakin "raahautua" kun menet töihin

elli.harkonen
12.10.2005 18:44

Hei!

kävin pitkästä aikaa sivuillasi, mukava katsella ja lueskella uutisia. mukavaa syksyä koko perheelle.

Paula

Tiedätkö, Elli, että juuri olen ajatellut sinua kun kirjoitit mulle kirjeen! Kiitos paljon siitä; vastaan kun ehdin! Näiltä sivuilta saitkin aika paljon tietoa asioista joista kyselit!
Terveisiä myös perheelle!

Pertti
12.10.2005 14:24

Siunausta!

Paula

Sinne myös!

MariL
29.09.2005 22:29

Luin tänään kirjoituksesi Kalevasta ja tajusin jotain. Ymmärsin syyn siihen miksi minä en jaksa tehdä mitään, miksi kaikki kotihommat etenee kuin täi tervassa ja nurkkiin kertyy tekemättömiä töitä vaikka niitä koko ajan tekee.

Mies sairastui etenevään sairauteen 1999,tähän asti on tutkittu ja tutkittu mutta eivät lääkäritkään oikein ole osanneet sanoa mikä on. Maanantaina tuli ensimmäinen oikea diagnoosi: lihasdystonia joka on kaikkialla kehossa. Tähän saakka diagnoosissa on lukenut "tarkemmin määrittelemätön etenevä neurologinen sairaus" . Liikkuminen huononee koko ajan mutta aivot toimii. Jokaisella neljästä lapsesta valuvika, kaksi mbd/add yksilöä ja kahdella kielelliset erityisvaikeudet, lievä kehitysvamma. Sellainen sortin sakki meidän talon katon alla asuu. Ja nyt kun ipanat ovat kaikki kymmenen paremmalla puolella eikä tarvitse ohjelmatoimistoa pyötittää kaikkina vapaa-aikoina niin on aikaa olla väsynt. Ja ne voimavaratkin voivat loppua.....

Paula

Olet ollut nämä pari päivää Mari mielessäni. Lihasdystonia on vieras nimi mulle, mutta kuulostaa samantyyppiseltä kuin ms.
Jumala sulle ja miehellesi voimia antakoon. Ja ennen kaikkea kalliopohjan jalkojen alle. Muuten on vaikea kestää kun kaikki alkaa keikkua alta pois. Kallio, Herra Jeesus Kristus on ainoa joka pysyy ja kestää, kun omat voimat valuvat pois. Jatkan rukoilemista puolestasi ja perheesi puolesta. Herra teidän perhettä rakkaasti siunatkoon ja hoitakoon. Mistä keksit kotisivuni? googlen kauttako?
ps 91

Keijo Korhonen - http://www.netmission.fi
26.09.2005 12:24

..."hattua nostan" sinullekin sisar, kun olet jaksanut, toki Jumalan armon avulla, mutta myös ihmisenä sinulta on varmaan paljon voimia vaadittu...varmaan lastentyön tekijänä tunnet vanhan laulun "kaikki kohdallaan, kerran taivaassa, kerran taivaassa, kerran taivaassa..."

ole edelleen siunattu !

terv.keijo korhonen

Paula

Laulu on tuttu, ja todella maailmaan seuratessa mietin toisten tavoin, ovatko Amerikan tapahtumat ilmestyskirjan tapahtumia; siltä vaikuttaa!
Aika siis vähenee tiimalasissa, ja Jeesuksen omat valmistautuvat Karitsan häihin: Sitä ennen rukouksemme olkoon, että Herra lähettää elopellolle työmiehiä, etteivät sielut joudu kadotukseen. Jeesus lupaa, etteikö hän antaisi meille kun me yötä päivää Häntä avuksi huudamme. Hän itse siinä meitä auttakoon!
Siunauksin! Kävin myös seurakuntanne sivuilla, ja jätin kommenttini!

Keijo Korhonen
26.09.2005 11:15

shalom !

hyvin tehdyt sivut sinulla, voimia ja siunausta elämäänne !

terv.keijo korhonen, helsinki

Paula

Shalom; rauhaa ja eheyttä sinullekin!
Kiitos sivuistani kuuluu pojallemme Jyrkille sekä tietysti Jumalalle, joka on antanut elämääni näin paljon sisältöä
Siunausta myös sinulle sekä elämääsi! En yleensä hillu hereillä tähän aikaan eli kahdelta yöllä, mutta nyt oli pakko nousta kirjoittamaan eräälle henkilölle. Herra auttakoon, että kirjeeni tekisi sen mitä varten se piti kirjoittaa.
Samalla kävin kurkkaamassa tänne enkä malttanut olla samantien vastaamatta

Pauliina K.
20.09.2005 13:17

Moi serkku, tulin pitkästä aikaa täällä käymään. Olen kotiutunut opiskelujen seurauksena Hämeenlinnaan, kauas kotopuolesta siis. Kätevää että osaa suvun kuulumisista voi seurata netistä. Sivusi ovat vieläpä hyvin toteutetut, Jyrki on pätevä webmaster.

Sano äidillesi terveisiä jos muistat (tammikuiset perhekuvat ovat hienoja). Tädit tulevat nykyään joskus mieleen kun katson siskon ja veljen lapsia. Huomaan olevani osa sukupolvien jatkumoa ja kasvavien ihmisten mahdollinen esikuva. Muistan tädit vahvoina persoonina, tulihan heitä nähtyä lapsena mukavan usein kun asuin Santaholmassa.

Oletko ajatellut ilmoittaa sivusi blogilistalle? <a href="http/www.blogilista.fi/">http/www.blogilista.fi/</a> Hakemistosta löytyy jo kristinuskonkin alta muutama sivu, ja jos joku etsii sieltä vahvistusta uskoonsa, niin soisin hänen näkevän linkin tänne. Mikäli sitä kautta tulee häiriköintiä tai roskapostia, niin sivunsa saa klikattua hakemistosta pois. Siellä on kyllä jo melkein kolmetuhatta sivua, eivätkä uudet tulokkaat päädy enää automaattisesti silmätikuksi. Toisetkin kotisivulliset jotka luette tämän, tervetuloa listautumaan.

Paula

Kiitos serkku postistasi! Kiva saada! Yritin jo tutkailla tuota blogilistaa mut se tyssäs ku taidot ja tiedot loppu mut yritän varmaan uudestaan kun Adjutantti käy talossa
Kiitos vielä noista tiedoista; olen tosi vihreä tietokonealalla vaikka nyt mulla on jopa messengerosoite vai miten se pitää ilmaista:'-(
Joka tapauksessa olen naputellut juttua Jyrkin ja parin muunkin kanssa jo monta kertaa joten kohta saa nuoriso väistyä ku tämä täti on aina koneen ääressä. No ei nyt sentään. Mutta innostavaa tää on, ei voi kiistää.
Hyviä opiskeluja sinne Hämeenlinnaan, siellä on muitakin tuttuja; itselleni se kaupunki on ihan vieras. Palaahan taas ja terveiset menee äidilleni!

Pikkutintti
17.09.2005 12:13

Hei Paula !
Tämä sinun osoitteesi on jäänyt tuohon minun suosikkilistalleni. Siis, laitan taas tervehdyksen
Herra on hyvä ja uskollinen, sen olen saanut huomata elämässäni. Olen sen toki tiennyt jo aikaisemminkin, mutta nyt erityisesti kun Hän johdattaa selkeästi ja rakkaudella. Hänen huolenpitonsa on suurenmoista.

Odotan suurta tuulta siipien alle.
Pikkutintti

Siunausta sinulle ja perheellesi.

Paula

Hei pikku-räpyttelijä!
Kiva kuulla miten Jumala johdattaa sinua! Itse olen kokenut myös kasvavassa määrin Hänen huolenpitoaan. Hän on kuin näkymätön Ystävä jonka luo voin viedä myös ystäväni, jotka tarvitsevat jotain apua. Itse en osaa, voi, kykene, ymmärrä antaa heille mitä he tarvitsevat, mutta Ystäväni tietää sen ja odottaa vain että pyydämme Häneltä. Eikö ole valtavaa
Kantavia tuulia sinulle rukoilen, ja siunattuja lentoharjoituksia edelleenKiva kun "ilmoittaudut" !

Antti Toivonen
14.09.2005 16:04

Shalom
Toisiaan rakastaa päättäneitä, uskollisia puolisoita oli hyvä kohdata kotisivultanne. Israelin Jumala teitä siunatkoon! Lappajärvellä, vaimoni syntymäkunnassa, joka on minunkin synnyinsijani, lapsuudenkotini toiseksi lähin naapuri oli Jaakko Vähäsöyringin perhe. Meillä on samantapaisia vaiheita kuin teillä. Perheenisä sairastaa, minä sairastan, Parkinsonin tautia. Teitä alemmalla luokalla olemme elämän koulussa.
Herra on hyvä. Armonsa on iankaikkinen.

Paula

Shalom eli rauhaa ja eheytymistä myös teidän perheelle!
Mikä ilo saada postia Israel-ystäviltä sekä kaiken lisäksi vielä lappajärveläisiltä! Vaikka itse en ole koskaan siellä asunut niin merkillisesti koen olevani ikään kuin siellä(kin) syntynyt. Kuin se olisi kotipaikka. No, miksei olisikin. Yhtä hyvin kuin mikä tahansa paikka, sillä Jumalan kansalla ei ole täällä mitään pysyvää majaa, vaan se on siellä ylhäällä vasta rakenteilla. Siihen asti on monenlaista vaivaa ja tuskaa.
Vuosi sitten kävin Lappajärven kirkossa erään ystäväni kanssa keskellä arkista kesäpäivää. Veisasimme kahdestaan virren 178: Myös isämme uskoivat ennen...
Mistähän löysitte sivuilleni; se olisi kiva tietää