Kirjoita vieraskirjaan

Pertti Malmi
25.08.2005 22:24

Shalom ! Kävin katsomassa mitä Paulalle ja per-
heelle kuuluu. Jeesuksen lähettämien enkeleiden
suojaa ja varjelusta toivotan teille. Kiva kuulla
että olet säestänyt virsiä.. Siunauksin
Pertti

Paula

Kiitos toivotuksista! Hyvää meille kuuluu. Kovasti tapahtuu koko ajan. Olen jopa ulkomailla käynyt ja se on suuri saavutus. Nyt valmistaudun Jyrkin lähettämiseen etelän isoon kaupunkiin. Uusi vaihe elämässä tämäkin! Mutta hyvä se on että tapahtuu
siunausta Sinunkin elämääsi ja perheelle myös

Pirjo Salo
24.08.2005 19:18

Hei Paula ja koko perhe
Kiitos viimeisestä. Minulla on niin hyvä olo kun sain tutustua sinuun. Vaikka minulla on vaikeaa niin on hyvä huomata että en ole ainoa enkä ole yksin murheitteni kanssa.Olen ajatellut sinua usein ja Mirjaa myös koko meidän retkikuntaa.
Kaikkea hyvää sinulle ja koko perheelesi voimia.
terveisin Pirjo Jurvasta

Paula

voi kun mukava nähdä sinua, Pirjo, sivuillani! Oli meillä vaan mukava reissu. Vieläkin on koipi revähtänyt siitä keilamatsista! Ja heti eka heitolla:'-(. Joten täysillä aina kaikki; se on mottoni. Jos jotain tehdään niin sitten tehdään eikä meinata. Viime viikolla olin jopa sulkapalloa pelaamassa ja ensi torstaina keilaamaan. Eikös vaikuta urheilulliselta!
Mutta rukouksin kannan sinua, ystävä rakas siellä naapurikunnassa! Ehkäpä ensi elokuun reissulla viimeistään tavataan, jos Jumala suo!

Harri
24.08.2005 12:35

Tervetuloa vain reissusta takaisin!

Paula

Kiitos vaan velikulta! Ja heti on uudet metkut mielessä: Ryttylään pitäs päästä viikon päästä. Tuntuu että kaipaisin hengellistä virvoitusta. Ei niin etteikö sitä saa sunnuntaiseuroissakin mutta virkistää välillä käydä etäämmällä. Huomenna kenties tapaamme kirkolla! Terveiset suloiselle perheellesi

me täältä eestistä
10.08.2005 10:13

kokeillaan vaan naisten kans ja katotaan näitä sivuja

Pertti Malmi
02.08.2005 21:46

Shalom! Paula sain rukouspyyntösi mökille.
Toivotaan ja rukoillaan niitä asioita. Isä kuulee
ja vastaa aikanaan. Siunausta sinulle ja perheel-
lesi. Pertti

Paula

Shalom - rauhaa ja eheyttä toivotan Pertti sinulle ja perheelle! Rukoukset kuultiin ja seurat meni hyvin. Ari oli mukana kirkossa. Jokainen lapsistamme käytti todistuspuheenvuoron, ja Jyrki puhui pedon merkistä mielenkiintoisia näkemyksiä. Minäkin puhuin ja säestin. Käytin sun pyykkipoikatekniikkaa, kun olen sen hyväksi havainnut virsikirjan kanssa!!
Veisattiin ja laulettiin ja Herran henki oli läsnä ja teki kaiken kevyeksi ja helpoksi! Oli hyvä olla. Jumalan sana oli selkeästi esillä. Niin oli tarkoituskin.
Kaikki minä voin hänessä joka minua vahvistaa!
Kenen tykö menisimme: Herralla Jeesuksella on iankaikkisen elämän sanat!
siunauksin

Jarmo
17.07.2005 14:51

Hei Paula ja perhe
Tulin tälle sivulle sattumalla laittaen googleen haun: "Jumalan johdatus" luettuani jutut katsottuani kuvat sisimmästäni nousi ajatus : Jumala johdattaa ja tervehdin Paavalin sanoin kolossalaisille 2:6-7

t. jarmo helsingistä vaimo ja 3 lasta

Paula

Hei Jarmo ja perheesi! Kiva saada tervehdyksiä sivuille.
Minulla on mennyt vrk siihen kun sain käsiini, johdatuksesta, erään kirjan, joka rohkaisi minua valtavasti ja antoi vahvistusta ja selitti asioita joita olen itsekin kokenut: Frank Peretti: Isku pimeyteen. Sivuja oli yli 500 mutta suosittelen joka kokee että aihe olisi itselle puhutteleva.
Siinä tuotiin esiin hyvien henkivaltojen (ja pahojen) todellisuus, ja kuinka pyhien rukoukset edistävät ja auttavat Jumalan tahdon mukaisia asioita tapahtumaan. Todella innostava ja rohkaiseva kirja - jolla vielä kesälomaa jäljellä.
siunausta perheellesi ja taivallisen Isämme johdatusta elämäänne!
" ...ettei s. pääsisi meistä voitolle. Eiväthän hänen juonensa ole meille tuntemattomia." 2. Kor 2:11
"Jumala itse vahvistaa meitä yhdessä teidän kanssanne Kristukseen, ja hän on voidellut meidät." 2 Kor 1: 21

Leena
16.07.2005 20:24

Hei! Löysin sivuillesi Psalmin 66 välityksellä.
Rohkaistuin jatkamaan Jeesuksen kanssa entistä tiukemmin!

Paula

Kiitos Leena vierailustasi!
Olen kiitollinen ja iloinen jos sivuni ovat rohkaisseet sinua; se on rukoukseni ja tarkoituksenikin.
"Olkaa lujat ja olkoon teidän sydämenne rohkea, te kaikki, jotka odotatte Herraa." Ps 31:25

Pikkutintti
04.07.2005 22:17

Hei Paula !

Näin sinusta jutun Sana-lehdessä.
Lentoharjoitukset jatkuu.

Siunausta sinulle ja perheellesi.

Pikkutintti

Paula

Kiitos viestistäsi Pikkutintti! Kiva kuulla että räpyttely jatkuuVain harjoittelemalla oppii. Jos ei tee mitään ei tee virheitäkään.
Harjoitus tekee mestarin! Jatka siis iloiten.
Rakkain terveisin Emo

Rouva Nolo (neiti olis kyllä rimmannut paremmin, mutta kun en oo, niin ei voi kai käyttää) - http://www.manniset.com
29.06.2005 22:32

En tiedä, kehtaanko enää edes kirjottaa, kun oon niin surkia ystävä. Mun hiljaiselo vaan näyttää jatkuvan...

Olen monesti meinannut laittaa viestiä, mutta kun ei ole nähty aikoihin, kerrottavaa olisi niin, ettei sormet jaksa kaikkea naputtaa. Mutta ajatellut olen, sinua siis, jos se yhtään lämmittää mieltä.

Tästä tuli näköjään oikein tämmöinen julkinen tunnustus.Joskohan se vaikka sais mut vähän aktivoitumaan ystävyyssuhteiden hoidossa. Kun tässä omalla markilla MUKA riittää niin paljo tekemistä...

Grillauskutsu, siis makkaran tai pihvin tai lähes minkä tahansa herkun, on edelleen voimassa. Kun ilmat vaan taas lämpenis. Vaikka olen minä kyllä iloinen sateestakin, kun ei tarvi koko ajan juosta kukkia ja kasvimaata kastelemassa. Ja voidaan me kyllä sateellakin grillata, eihän se meitä estä, istutaan oikein tivihisti meidän katoksen alla ja herkutellaan. Mutta meidän on siis ehdottomasti vihdoinkin jo nähtävä!

Ai niin, mehän mennään yhdessä leirille! Mutta jos jo ennen sitäkin?

Siu, t. epätoivoisesti yhteydenpitoa parantaamaan pyrkivä pikkuystäväsi

PS. Vähän olen surkialla mielellä, kun ei päästäkään KL-päiville. Meettäkö työ?

Paula

No hei ystävä pieni! Onpa teillä nyt vastoinkäymisiä ku se leiriki jää väliin. Mutta eiköhän me nähdä vielä ennen ku kesä on ohi. Mä sain kurkkukivun ku käytiin Porissa: oli niin ihanan lämmintä mut teltas veti ja mä tietysti istuin siin vetoises paikas. Vanhuus ei tule yksin jne.
Mutta siunausta päivään rakkaat ystävät kaikkien vaikeuksien keskellä! Toivottavasti Pinjan leikkaus onnistui ja vedet saadaan kuivatuiksi lattian alta!!

Pentti
28.06.2005 18:24

Skinkkidii! Voi juukelis puukelis. Silirimpsis ja ujellus. Olen hai joka syö pikkuoravan.

Paula

en tiiä oliko hai vai ärhäkkä siili kuten joku ehotti vai peräti lajitoveri joka söi rätkältä pään alle tunnissa ku se lensi meidän ikkunaanvoi yökötys. Mutta luonto on armoton ja noudattaa omia lakejaan. Niin että terveisiä vaan