Kirjoita vieraskirjaan

Pertti
12.10.2005 14:24

Siunausta!

Paula

Sinne myös!

MariL
29.09.2005 22:29

Luin tänään kirjoituksesi Kalevasta ja tajusin jotain. Ymmärsin syyn siihen miksi minä en jaksa tehdä mitään, miksi kaikki kotihommat etenee kuin täi tervassa ja nurkkiin kertyy tekemättömiä töitä vaikka niitä koko ajan tekee.

Mies sairastui etenevään sairauteen 1999,tähän asti on tutkittu ja tutkittu mutta eivät lääkäritkään oikein ole osanneet sanoa mikä on. Maanantaina tuli ensimmäinen oikea diagnoosi: lihasdystonia joka on kaikkialla kehossa. Tähän saakka diagnoosissa on lukenut "tarkemmin määrittelemätön etenevä neurologinen sairaus" . Liikkuminen huononee koko ajan mutta aivot toimii. Jokaisella neljästä lapsesta valuvika, kaksi mbd/add yksilöä ja kahdella kielelliset erityisvaikeudet, lievä kehitysvamma. Sellainen sortin sakki meidän talon katon alla asuu. Ja nyt kun ipanat ovat kaikki kymmenen paremmalla puolella eikä tarvitse ohjelmatoimistoa pyötittää kaikkina vapaa-aikoina niin on aikaa olla väsynt. Ja ne voimavaratkin voivat loppua.....

Paula

Olet ollut nämä pari päivää Mari mielessäni. Lihasdystonia on vieras nimi mulle, mutta kuulostaa samantyyppiseltä kuin ms.
Jumala sulle ja miehellesi voimia antakoon. Ja ennen kaikkea kalliopohjan jalkojen alle. Muuten on vaikea kestää kun kaikki alkaa keikkua alta pois. Kallio, Herra Jeesus Kristus on ainoa joka pysyy ja kestää, kun omat voimat valuvat pois. Jatkan rukoilemista puolestasi ja perheesi puolesta. Herra teidän perhettä rakkaasti siunatkoon ja hoitakoon. Mistä keksit kotisivuni? googlen kauttako?
ps 91

Keijo Korhonen - http://www.netmission.fi
26.09.2005 12:24

..."hattua nostan" sinullekin sisar, kun olet jaksanut, toki Jumalan armon avulla, mutta myös ihmisenä sinulta on varmaan paljon voimia vaadittu...varmaan lastentyön tekijänä tunnet vanhan laulun "kaikki kohdallaan, kerran taivaassa, kerran taivaassa, kerran taivaassa..."

ole edelleen siunattu !

terv.keijo korhonen

Paula

Laulu on tuttu, ja todella maailmaan seuratessa mietin toisten tavoin, ovatko Amerikan tapahtumat ilmestyskirjan tapahtumia; siltä vaikuttaa!
Aika siis vähenee tiimalasissa, ja Jeesuksen omat valmistautuvat Karitsan häihin: Sitä ennen rukouksemme olkoon, että Herra lähettää elopellolle työmiehiä, etteivät sielut joudu kadotukseen. Jeesus lupaa, etteikö hän antaisi meille kun me yötä päivää Häntä avuksi huudamme. Hän itse siinä meitä auttakoon!
Siunauksin! Kävin myös seurakuntanne sivuilla, ja jätin kommenttini!

Keijo Korhonen
26.09.2005 11:15

shalom !

hyvin tehdyt sivut sinulla, voimia ja siunausta elämäänne !

terv.keijo korhonen, helsinki

Paula

Shalom; rauhaa ja eheyttä sinullekin!
Kiitos sivuistani kuuluu pojallemme Jyrkille sekä tietysti Jumalalle, joka on antanut elämääni näin paljon sisältöä
Siunausta myös sinulle sekä elämääsi! En yleensä hillu hereillä tähän aikaan eli kahdelta yöllä, mutta nyt oli pakko nousta kirjoittamaan eräälle henkilölle. Herra auttakoon, että kirjeeni tekisi sen mitä varten se piti kirjoittaa.
Samalla kävin kurkkaamassa tänne enkä malttanut olla samantien vastaamatta

Pauliina K.
20.09.2005 13:17

Moi serkku, tulin pitkästä aikaa täällä käymään. Olen kotiutunut opiskelujen seurauksena Hämeenlinnaan, kauas kotopuolesta siis. Kätevää että osaa suvun kuulumisista voi seurata netistä. Sivusi ovat vieläpä hyvin toteutetut, Jyrki on pätevä webmaster.

Sano äidillesi terveisiä jos muistat (tammikuiset perhekuvat ovat hienoja). Tädit tulevat nykyään joskus mieleen kun katson siskon ja veljen lapsia. Huomaan olevani osa sukupolvien jatkumoa ja kasvavien ihmisten mahdollinen esikuva. Muistan tädit vahvoina persoonina, tulihan heitä nähtyä lapsena mukavan usein kun asuin Santaholmassa.

Oletko ajatellut ilmoittaa sivusi blogilistalle? <a href="http/www.blogilista.fi/">http/www.blogilista.fi/</a> Hakemistosta löytyy jo kristinuskonkin alta muutama sivu, ja jos joku etsii sieltä vahvistusta uskoonsa, niin soisin hänen näkevän linkin tänne. Mikäli sitä kautta tulee häiriköintiä tai roskapostia, niin sivunsa saa klikattua hakemistosta pois. Siellä on kyllä jo melkein kolmetuhatta sivua, eivätkä uudet tulokkaat päädy enää automaattisesti silmätikuksi. Toisetkin kotisivulliset jotka luette tämän, tervetuloa listautumaan.

Paula

Kiitos serkku postistasi! Kiva saada! Yritin jo tutkailla tuota blogilistaa mut se tyssäs ku taidot ja tiedot loppu mut yritän varmaan uudestaan kun Adjutantti käy talossa
Kiitos vielä noista tiedoista; olen tosi vihreä tietokonealalla vaikka nyt mulla on jopa messengerosoite vai miten se pitää ilmaista:'-(
Joka tapauksessa olen naputellut juttua Jyrkin ja parin muunkin kanssa jo monta kertaa joten kohta saa nuoriso väistyä ku tämä täti on aina koneen ääressä. No ei nyt sentään. Mutta innostavaa tää on, ei voi kiistää.
Hyviä opiskeluja sinne Hämeenlinnaan, siellä on muitakin tuttuja; itselleni se kaupunki on ihan vieras. Palaahan taas ja terveiset menee äidilleni!

Pikkutintti
17.09.2005 12:13

Hei Paula !
Tämä sinun osoitteesi on jäänyt tuohon minun suosikkilistalleni. Siis, laitan taas tervehdyksen
Herra on hyvä ja uskollinen, sen olen saanut huomata elämässäni. Olen sen toki tiennyt jo aikaisemminkin, mutta nyt erityisesti kun Hän johdattaa selkeästi ja rakkaudella. Hänen huolenpitonsa on suurenmoista.

Odotan suurta tuulta siipien alle.
Pikkutintti

Siunausta sinulle ja perheellesi.

Paula

Hei pikku-räpyttelijä!
Kiva kuulla miten Jumala johdattaa sinua! Itse olen kokenut myös kasvavassa määrin Hänen huolenpitoaan. Hän on kuin näkymätön Ystävä jonka luo voin viedä myös ystäväni, jotka tarvitsevat jotain apua. Itse en osaa, voi, kykene, ymmärrä antaa heille mitä he tarvitsevat, mutta Ystäväni tietää sen ja odottaa vain että pyydämme Häneltä. Eikö ole valtavaa
Kantavia tuulia sinulle rukoilen, ja siunattuja lentoharjoituksia edelleenKiva kun "ilmoittaudut" !

Antti Toivonen
14.09.2005 16:04

Shalom
Toisiaan rakastaa päättäneitä, uskollisia puolisoita oli hyvä kohdata kotisivultanne. Israelin Jumala teitä siunatkoon! Lappajärvellä, vaimoni syntymäkunnassa, joka on minunkin synnyinsijani, lapsuudenkotini toiseksi lähin naapuri oli Jaakko Vähäsöyringin perhe. Meillä on samantapaisia vaiheita kuin teillä. Perheenisä sairastaa, minä sairastan, Parkinsonin tautia. Teitä alemmalla luokalla olemme elämän koulussa.
Herra on hyvä. Armonsa on iankaikkinen.

Paula

Shalom eli rauhaa ja eheytymistä myös teidän perheelle!
Mikä ilo saada postia Israel-ystäviltä sekä kaiken lisäksi vielä lappajärveläisiltä! Vaikka itse en ole koskaan siellä asunut niin merkillisesti koen olevani ikään kuin siellä(kin) syntynyt. Kuin se olisi kotipaikka. No, miksei olisikin. Yhtä hyvin kuin mikä tahansa paikka, sillä Jumalan kansalla ei ole täällä mitään pysyvää majaa, vaan se on siellä ylhäällä vasta rakenteilla. Siihen asti on monenlaista vaivaa ja tuskaa.
Vuosi sitten kävin Lappajärven kirkossa erään ystäväni kanssa keskellä arkista kesäpäivää. Veisasimme kahdestaan virren 178: Myös isämme uskoivat ennen...
Mistähän löysitte sivuilleni; se olisi kiva tietää

Harri
09.09.2005 20:49

Vai laajakaista!! Joko se Terhi tai muu avulias tietokone nörtti asensi sulle messengerin, että voi heittä liveä koneen kautte. Niin ja älä unohda kameraa!

Paula

Sinä osuit taas naulankantaan tai siis akilleen kantapäähän
Mielessä nimittäin vilahti se messenger mut vielä ei ainakaan aikaa miettiä koko juttua ku on monta juttua vireillä. Kirjoitin koko illan yhtä kasvatusalan juttua.
Joo ja tuo onneton kamera on tuossa mut olen autuaasti unohtanu miten se toimii puhumattakaan kuvien laittamisesta tai muusta:'-(Pitäisikö vaipua epätoivon kuiluun...tai sitten luottaa et kaik se osataan ja ehditään mikä on tarkotus
Siunausta joka tapauksessa.Poikkean vielä lukemaan ainakin jotain sun saarnaasSiunausta!

Jari Laurila - http://www.netikka.net/jarinraamattuhotelli
02.09.2005 21:11

Hei Paula

Etsin kotisivusi antaakseni omani.
Sivuillani on vasta harjannstajaiset vietetty eli ovat alkutekijöissään.

Raamatun kysymyksiä ja vastauksia tulee vuosien mittaanpaljon.
Tusinan verran kuukaudessa tarkoitus kirjoittaa.

&quot;Yksimielisyys&quot; Raamatussa ei tarkoita että oltaisiin kaikesta samaa mieltä, vaan että olemme yksimieliset Herrassa.
Kirkkokuntani opetus muista kristityistä on maailman suvaitsevaisin:
Kirkkoni opettaa: &quot;Jumalan kansaa on paljon enemmän muissa kristillisissä piireissä kuin meillä.&quot;
En ole miltään seurakunnalta kuullut näin suvaitsevaista lausuntoa, mitä me opetamme aivan virallisesti ja julkisesti tänään.&quot;

Kotisivuani voit välittää ystävillesi kansanlähetyksessä ja muuallekin jos tahdot.

Minulla on monen Kansanlähetyksen jäsenen kanssa hyvät suhteet Herrassa
Jumalan kansan jäsenyys on yksilöpeliä, ja ymmärrän (-mme) että jokainen joka on vilpitön sen valon mukaan minkä on saanut, on Jumalan kansan jäsen meillä ja muuallakin yksilöinä.

Toivon Sinulle kaikkea hyvää ja Jumalan runsasta siunausta

Jari Laurila
Pingviini

Paula

Hei Jari-pingviini!
Kiva kun olet saanut kotisivusi tehtyä. Vierailinkin siellä jo pikaisesti mutta tällä hetkellä aika monta rautaa tulessa ja töitä pankossa joten palaan sinne paremmalla ajalla, kunhan saan yhden lapsen maailmalle ja jotain muutakin tähdellistä!
Jumala on luonut ihmisen elämään yhteydessään ja sen tähden ihmissydän saa rauhan vain Jumalassa. Voimme oppia tuntemaan Jumalan vain siten että hän ilmoittaa itsensä meille. Rakkaudessaan Jumala lähestyy meitä ja vetää meitä puoleensa.
"Jos joku tahtoo tehdä hänen tahtonsa, tulee hän tuntemaan, onko tämä oppi Jumalasta vai puhunko minä omiani." Joh 7:17
Jumalan siunausta ja Herra kanssasi tänäänkin!

Pertti Malmi
25.08.2005 22:24

Shalom ! Kävin katsomassa mitä Paulalle ja per-
heelle kuuluu. Jeesuksen lähettämien enkeleiden
suojaa ja varjelusta toivotan teille. Kiva kuulla
että olet säestänyt virsiä.. Siunauksin
Pertti

Paula

Kiitos toivotuksista! Hyvää meille kuuluu. Kovasti tapahtuu koko ajan. Olen jopa ulkomailla käynyt ja se on suuri saavutus. Nyt valmistaudun Jyrkin lähettämiseen etelän isoon kaupunkiin. Uusi vaihe elämässä tämäkin! Mutta hyvä se on että tapahtuu
siunausta Sinunkin elämääsi ja perheelle myös